Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információért olvassa el adatvédelmi irányelveinket.

 

Termékek Menü

AHCC kapszula 30db O&A

Ár:
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 2901
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Egyéb
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 100

Győzd le a kórt! A készítmény segíti a szervezetet, hogy eredményesen vegye fel a harcot a rákos megbetegedéssel szemben, továbbá a kemoterápiás kezelés mellékhatásait jelentősen csökkenti, elviselhetővé téve, ezt a mindenki számára kellemetlen időszakot.

AZ AHCC egy természetes alapanyagokból készült immunerősítő készítmény. 29 tanulmány és 700 különböző kórházban végzett teszt szerint az AHCC hatékony segítség lehet a rák elleni küzdelemben. Serkenti a limfociták – a rák ellen küzdő sejtek – hatékonyságát, megtámadja a daganatos sejteket, és csökkenti a kemoterápia mellékhatásait – miközben növeli annak a sikerességét. Ajánlott hepatitis, myeloma, májrák, a gyomor-, vastagbél-, emlő daganatos megbetegedései esetén, pajzsmirigy-, petefészek-, here-, prosztata-, vese-, hasnyálmirigyrákkal küzdő betegeknek, HIV-fertőzés, cukorbetegség, szívbetegségek, hosszas stresszes állapotok, mérgező környezetben végzett tevékenységek esetében.

Leírás és Paraméterek

AHCC kapszula 30db O&A

Shiitake gombából kivont alfa-glükán, C és B6 vitaminnal, illetve folsavval.

Győzd le a kórt! A készítmény segíti a szervezetet, hogy eredményesen vegye fel a harcot a rákos megbetegedéssel szemben, továbbá a kemoterápiás kezelés mellékhatásait jelentősen csökkenti, elviselhetővé téve, ezt a mindenki számára kellemetlen időszakot.

AZ AHCC egy természetes alapanyagokból készült immunerősítő készítmény. 29 tanulmány és 700 különböző kórházban végzett teszt szerint az AHCC hatékony segítség lehet a rák elleni küzdelemben. Serkenti a limfociták – a rák ellen küzdő sejtek – hatékonyságát, megtámadja a daganatos sejteket és csökkenti a kemoterápia mellékhatásait – miközben növeli annak a sikerességét. Ajánlott hepatitis, myeloma, májrák, a gyomor-, vastagbél-, emlő daganatos megbetegedései esetén, pajzsmirigy-, petefészek-, here-, prosztata-, vese-, hasnyálmirigyrákkal küzdő betegeknek, HIV-fertőzés, cukorbetegség, szívbetegségek, hosszas stresszes állapotok, mérgező környezetben végzett tevékenységek esetében. Forrás: 1: http://www.medicalnewstoday.com/releases/122229.php

Az AHCC (Active Hexose Correlated Compound) természetes étrend-kiegészítő a Shiitake (Lentitula edodes) gombából kinyert kivonat mellett B6-vitamint, C-vitamint, valamint folsavat tartalmaz, melyek hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. Továbbá a folsav hozzájárul a normál vérképződéshez, a B6-vitamin a normális vörösvérsejt-képződéshez, a C-vitamin pedig hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Most – a hitelesség kedvéért -  egy kis tudományos rávilágítás következik, tudjuk , száraz és nehezen emészthető szöveg, de szükséges ahhoz, hogy tisztában legyünk a termék hatásával.

MI AZ AHCC?

Az AHCC (Active Hexoze Correlated Compound - Aktív hexóz korrelációs vegyület) a Shiitake gyógygomba (basidiomycetes) micéliumtelepeinek hosszú folyamatú tenyésztéséből nyert kivonat.

Ez az eljárás mostanáig nem volt lehetséges: főleg hosszabb időperiódusokban volt nehéz a telepek fenntartása, azonban csíramentes környezet biztosításával a bazídiumos gombák tenyésztése már eredményes.

Az AHCC rákkezelési terápiák és egyéb immunhiányos állapotok kiegészítő kezeléseként megerősítheti és stimulálhatja az immunrendszert a hatékonyabb gyógyulás érdekében.

 AZ AHCC MINT BVM

Ez a biológiai választ módosító kivonat serkentheti és erősítheti a beteg képességét arra, hogy legyőzhesse a rákos megbetegedést. A beteg immunrendszerének megerősítése által a rákos megbetegedés könnyebben gyógyítható, megszüntethető lehet.

A rákos megbetegedések hátterében a legyengült immunrendszer áll, melynek következtében egyes sejtek módosulnak, a szervezetben rákos elváltozás jelenik meg. Más szóval a rák az immunrendszer megbetegedése. A rákos betegségek gyógyításában elengedhetetlen a szervezet természetes védőrendszerében fellépett rendellenességek és elváltozások megszüntetése.

Az AHCC helyreállíthatja és stimulálhatja a betegek immunrendszerét, a szervezetnek segít megtámadni a rákos sejteket, aktivizálhatja az immunrendszert és regenerálhatja a legyengült immunrendszert.

A kemoterápia drasztikus kezelésnek tekinthető, különböző mellékhatásokkal jár, mint az erős hányinger, a gyakori hányás, hajhullás, étvágytalanság, csökkent májfunkció, ugyanakkor csökken a vérben megtalálható fehérvérsejtek és vörösvértestek száma.

Az AHCC szabályozhatja és redukálhatja a rákellenes kezelések mellékhatásait, mindemellett segítheti a kemoterápia hatékonyságát. Javíthatja a betegek általános közérzetét, ezzel együtt életminőségét. Úgy véljük, hogy az AHCC nagyban hozzájárulhat a rákellenes kezelések hatékonyságához.

Kemoterápia mellékhatásainak enyhítése
Kemoterápia számos mellékhatást okoz, amelyek a betegek pszichés halál-félelmét fokozzák. Az AHCC, azon kívül, hogy képes felvenni a harcot a rák ellen, csökkenti a kemoterápia számos mellékhatását is, többek között:
- Hajhullás: az orvosok megfigyelték, hogy a kemoterápiát kapó betegeknél az AHCC fogyasztók nem veszítik el a hajukat. 
- Hányinger: klinikai vizsgálatok Koreában és Japánban is jelezték, hogy AHCC rendkívüli mértékben javítja a rákos betegek hányinger és a hányásos tüneteit. 
- Csontvelőszuppresszió: a kemoterápia gátolhatja a csontvelő működését, ami életveszélyes, mert a szervezet immunrendszerének katonái a fehér vérsejtek a csontvelőben képződnek. Az AHCC szedőinél kimutatták, hogy megemeli a fehérvérsejtszámot a rákos betegeknél körülbelül 30%-al. 
- Májkárosodás: a kemoterápia egyik nagy hátránya, hogy megöli az egészséges sejteket is a rákos sejtek mellett. Egy in vivo tanulmány kimutatta, hogy patkányoknál adott kemoterápiás kezelés után nagyarányú volt a májenzim (indikatív májkárosodás), azok a patkányok pedig, amelyek a kemoterápia mellett AHCC-t is kaptak, normális maradt a májenzimszint. 

Az AHCC (Active Hexose Correlated Compound) természetes étrend-kiegészítő a Shiitake (Lentitula edodes) gombából kinyert kivonat mellett B6-vitamint, C-vitamint, valamint folsavat tartalmaz, melyek hozzájárulhatnak az immunrendszer normál működéséhez. Továbbá a folsav hozzájárulhat a normál vérképződéshez, a B6-vitamin a normális vörösvérsejt-képződéshez, a C-vitamin pedig hozzájárulhat a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

  • aktiválhatja az immunrendszert
  • rákellenes hatása lehet
  • csökkentheti a kemoterápia mellékhatásait
  • fertőzések ellen védelmet nyújthat
  • diabétesz elleni jótékony hatása is ismert

Japánban az AHCC, az FDA (nemzeti közigazgatási szerv) által jóváhagyott emberi fogyasztásra alkalmas élelmiszerként van számon tartva. Használata gyakori és engedélyezett Kínában, Thaiföldön és Dél-Koreában.

Emellett az AHCC nem csupán túlélési opciót biztosíthat azon betegek számára, akik nem műthetőek vagy rákbetegségük krónikus, progresszív fázisba ért, hanem segíthet fenntartani élettani funkcióikat akkor is, ha állapotuk orvosi szempontból semmilyen javulást nem mutat.

Az AHCC kezelés segíthet a betegeknek teljes, lelkileg és testileg is minőségi életet élni. Az AHCC használatának megkezdését követő második hétben, a páciensek életminőségük jelentős javulásáról számoltak be: jobb étvágy, könnyebb alvás, kemoterápiás kezelés esetén csökkent hajhullás.

AZ AHCC KÍSÉRLETI EREDMÉNYEI A KÖVETKEZŐKET MUTATJÁK:

  • immunstimuláló hatás
  • rákos megbetegedések káros hatásainak csökkentése
  • csökkenti a kemoterápia mellékhatásait
  • védelmet nyújt a fertőzések ellen
  • diabetikus hatás

EZEN TÚLMENŐEN, AZ AHCC A RÁKOS MEGBETEGEDÉSEKEN KÍVÜL EGYÉB BETEGSÉGEKKEL SZEMBEN IS SIKERESEN LÉPHET FEL:

Májbetegségek, cukorbetegség, gyulladások, magas vérnyomás, hiperlipidémia (magas vérzsír szint), belső elválasztás szabályozása, Hepatitis, Myeloma, Rhabdomyosarcoma, májrák, gyomorrák, vastagbélrák, emlőrák, pajzsmirigyrák, petefészekrák, hererák, prosztatarák, oropharynx, veserák, hasnyálmirigyrák, HIV-fertőzés, cukorbetegség, szívbetegségek, hosszas stresszes állapot, mérgező környezetben végzett tevékenységek esetében.

Kiszerelés: 30 db

OÉTI regisztrációs szám: 14562/2014

ÖSSZETEVŐK

Általában a gombából készült termékek alapanyaga a béta-glükán (β-glükán). Ezzel szemben, az AHCC sajátságos előállításának köszönhetően olyan alapanyagokat is tartalmaz, melyek más termékekben nem fellelhetőek.

Az alapvető összetevő az AHCC esetében az acetilált alfa-glükán (α-glükán). Az acetilált α-glükán egy viszonylag alacsony molekulasúlyú anyag (átlagos molekulasúlya hozzávetőleg 5000), és mivel a β-glükán molekuláris súlya a tízezertől a félmillióig terjed, az α-glükán könnyebben felszívódik, mint a β-glükán. Ezen kívül az AHCC számos olyan elemből áll, melyeket a bazídiumos gombák termesztéséből és erjesztéséből nyernek.

Az AHCC esetében, a bazídiumos gombák micélium telepeit hosszabb ideig tenyésztik. Ezeknek a gyógygombáknak különböző elemekkel történő enzimes reakciójából nyerik az AHCC speciális összetevőit. Az AHCC összetételében bizonyítottan kimutatták már több új komponens jelenlétét, mint például az acetilált alfa-glükánt.

ÖSSZETEVŐK/KAPSZULA:

AHCC 40% Alfa-glükánnal Shiitake gombából kivonva, kapszulahéj: zselatin, aszkorbinsav (C-vitamin), csomósodást gátló anyagok: szilícium-dioxid, magnézium-sztearát, mikrokristályos cellulóz 101, B6-vitamin (Pyridoxal 5-phosphate), folsav

HATÓANYAG/KAPSZULA:

HATÓANYAGOK MENNYISÉGE

1 KAPSZULÁBAN

AHCC Shiitake gombából kivonva

300 mg

ebből Alfa-glükán

120 mg

C-vitamin

100 mg*

B6-vitamin

2,8 mg**

Folsav

400 mcg**

*a napi beviteli referenciaérték (NRV) 125%-a
**a napi beviteli referenciaérték (NRV) 200%-a

JAVASOLT FOGYASZTÁS

Felnőtteknek naponta 1x1 kapszula, lehetőleg éhgyomorra, 2 dl folyadékkal történő fogyasztása javasolt.

FIGYELMEZTETÉS: Kérjük, ne lépje túl a javasolt napi mennyiséget, azaz az 1 db kapszulát!
BIZTONSÁG

A bazídiumos gombamicéliumot már jó ideje rendszeresen fogyasztják az emberek. Az AHCC-ben is ez az elsődleges felhasznált nyersanyag. A legjobb biztonsági tanúsítvány, hogy a tapasztalatok alapján sokan és rendszeresen használják.

Négy hónapon keresztül végzett egyéni és toxicitási tesztek, mutagenitási és biztonságossági vizsgálatok, valamint állatokon és embereken normális életkörülmények között elvégzett számtalan vizsgálat kimutatta, hogy az AHCC nem mérgező, emberi fogyasztásra alkalmas, biztonságos élelmiszer termék.

A termék gyermekek elől gondosan elzárandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Száraz, napfénytől védett helyen, legfeljebb 25°C-on tárolandó.

HATÁSMECHANIZMUS

A fehérvérsejteket, a killer sejteket - limfocitákat, a test természetes védelmezőit tartják a rák terjedésének kulcsfontosságú meggátolójának. Egészséges emberek esetében a limfociták a rákos elváltozásokat még mikroszkopikus állapotukban elpusztítják, azelőtt, hogy azok felfedezhető méretűvé nőnének.

Az 1986 óta publikált 29 orvosi, kutatási tanulmány is alátámasztja, hogy az AHCC használata több százszorosára növeli a limfociták természetes rákos sejtekre kifejtett pusztító hatását.

A rákos megbetegedésben szenvedő embereken elvégzett számos klinikai kísérlet azt is igazolta, hogy az AHCC használatával a szervezetben további jótékony hatások mennek végbe: a makrofágok, amelyek kulcsszerepet játszanak az immunválaszban és védelmet nyújtanak a fertőzésekkel szemben, valamint szabályozzák a szöveti gyulladás kialakulását, szintén új erőre kapnak és hatékonyabban támadják a rákos elváltozásokat mutató sejteket.

Az AHCC segíti a citokinek termelésének növekedését, ezáltal az immunrendszer kémiai hírvivői is nagyobb számban lesznek jelen a szervezetben. A citokin egy fehérjemolekula, amely - antigén hatására aktiválódva - a sejtek közötti információátadást és az immunreakciót szolgálja.

A megnövekedett számú citokin magába foglalja a(z):

interferonokat, amelyek közvetlenül gátolják a vírusok és egyéb paraziták szaporodását és növelik a limfociták, a killer sejtek aktivitását

tumor nekrózis faktort (TNF), fehérjék egy csoportját, amelyek segítenek a rákos sejtek elpusztításában, az apoptózis (programozott sejthalál) által

interleukinokat az IL-2 és IL-12-öt, melyek gátolják a tumor növekedési faktor (TGF) termelődését, serkentik a killer sejtek, limfociták aktivitását és felgyorsítják a T sejtek szétágazódását és szaporodását

AZ AHCC AJÁNLOTT:

Hepatitis, Myeloma, Rhabdomyosarcoma, májrák, gyomorrák, vastagbélrák, emlőrák, pajzsmirigyrák, petefészekrák, hererák, prosztatarák, oropharynx, veserák, hasnyálmirigyrák, HIV-fertőzés, cukorbetegség, szívbetegségek, hosszas stresszes állapot, mérgező környezetben végzett tevékenységek esetében.

AZ AHCC ELŐÁLLÍTÁSA

A terméket előállító gyár központját 2018 óta Magyarországra helyeztük át. Az AHCC-t előállító és forgalmazó vállalat, az O&A Trade Magyarország Kft. saját alapanyagokból, ellenőrzött körülmények között gyártja az AHCC természetes étrend-kiegészítőt.

Az O&A Trade Magyarország Kft. természetes étrend-kiegészítőket és testápolási termékeket gyárt és forgalmaz Európa-szerte. Kínálatuk hatóságilag bevizsgált, engedélyeztetett, regisztrációs számmal ellátott termékekből áll.

Az AHCC-t gyártó üzem az Európai Uniós jogszabályok szerint nyilvántartásba vett étrend-kiegészítő gyártó egység. Termékeiket a legszigorúbb minőségi standardok alapján állítjuk elő a gyártás egész folyamatában:

Megfelelés az ISO 22000:2005 számú szabványnak

Food-GMP rendszer szerinti gyártás

HACCP rendszer szerinti gyártás

Kedvező 9.990 Ft-os ár! Rendelje meg AHCC kapszula 30db O&A termékünket! Írja meg róla véleményét! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!