Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információért olvassa el adatvédelmi irányelveinket.

 

Megértettem
Termékek Menü

Botuceutical FORTE ránctalanító szérum 25ml

Ár:
14.650 Ft (11.535 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 7769
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Herb-Pharma
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 147

Botuceutical Forte ránctalanító szérum a ráncképződés megelőzésében és a mély ráncok eltávolításában forradalmi változást jelenthet. Használatával látványos eredményt érhetünk el. A tesztelés során – rövid időn belül – látható javulás történt, a tesztet végző személyek véleménye szerint a bőr minőségi javulása gyorsan bekövetkezett és az arcbőr feszessé vált.

Leírás és Paraméterek

Botuceutical Forte ránctalanító szérum 25ml

A bőr öregedésének legszembetűnőbb jelei az arcon keletkező ráncok. Testünk öregedése természetes folyamat, amelyet fiziológiai, szövettani és biokémiai változások idéznek elő.

További – másodlagos – tényezők, amelyek felelősek a jellegzetes ráncok és az arc mélyedéseinek kialakulásáért a gravitációs erő, az arcbőrre nehezedő folyamatos nyomás (pl. alvás közben) és az arc mimikai izmainak állandó, ismételt mozgása. A bőr állapotát szélsőséges környezeti hatások is befolyásolják.

A biokémiai és a bőrgyógyászati kutatások kimutatták, hogy a ráncok nem szükségszerűek, a kialakulásuk pedig befolyásolható. Ez az új ránctalanító szérum a napi átlagos 15 000 mimikai arckifejezés és mozgás után láthatóan megnyugtatja és feszesebbé teszi az arcbőrt.

Már régen közismert, hogy a botulotoxin bénítja az izom működését. Ez a hatás felhasználható a mimikai izmok tevékenységének befolyásolására is, amely a ráncok kialakulásáért felelős.

A ráncok kialakulását megszüntető biokémiai folyamatok kutatása új, peptid alapú anyagok felfedezéséhez vezetett, amely az egész világon meglepte a kutatókat. A kutatások során sikerült kifejleszteni egy olyan forradalmian új szérumot, amelynek alkalmazása teljesen biztonságos és a meglévő ráncokra rendkívül hatásos. Használata során a mimikai izmokra hatva kisimítja a már meglévő ráncokat és megelőzi az újabb ráncok kialakulását.

Botuceutical Forte ránctalanító szérum kíméletes alternatívája a botulotoxin injekciónak. Használata biztonságos, kevésbé költséges és nem okoz fájdalmat. A szérum előnye, hogy a kötőszövet megsértése nélkül alkalmazható, tehát nincs szükség injekciós beavatkozásra.

A Botuceutical Forte ránctalanító szérum az első olyan készítmény, amely négy különleges peptid kombinációját tartalmazza. A peptidek mindegyike megszakítja a SNARE komplexet, amely a ráncok kialakulásáért felel. A Botuceutical Forte ránctalanító szérum 6%-os pentapeptidet, 10%-os acetyl hexapeptidet, 5%-os heptapeptidet és 4%-os hexapeptid 30-at tartalmaz.

A hatóanyagok ezen egyedülálló kombinációját elsőként a svájci Herb-Pharma AG vállalat fejlesztette ki és alkalmazta termékeiben. A peptidek mindegyike más módon bontja fel a SNARE komplexet, de az eredmények hasonlóak, és kiválóan kiegészítik egymást. A Botuceutical Forte ránctalanító szérum pentapeptidje az idegsejt preszinaptikus területén korábban fejti ki a hatását, mint a hexapeptid és a heptapeptid. A hexapeptid-30, egy új megközelítése a ráncok kozmetikai kezelésének. Gátolja az agrin kötését a sejtfelszíni MuSK (muscle-specific kinaze), és működésével befolyásolja az izomösszehúzódást és ellazulást. Az arcizom-összehúzódások gyengülése azt eredményezi, hogy a ráncok kisimulnak, a ráncképződés csökken és a bőr láthatóan fiatalabbnak tűnik.

A Botuceutical Forte ránctalanító szérum a ráncképződés megelőzésében és a mély ráncok eltávolításában forradalmi változást jelenthet. Használatával látványos eredményt érhetünk el. A tesztelés során – rövid időn belül – látható javulás történt, a tesztet végző személyek véleménye szerint a bőr minőségi javulása gyorsan bekövetkezett és az arcbőr feszessé vált.

A négy legtökéletesebb peptid egyesítésével kifejlesztett szérum alkalmazásával, – amely gátolja a ráncok kialakulását és a bőr öregedését – a Herb-Pharma AG követi a bőrgyógyászati kutatások legújabb eredményeit.

A forradalmian új Botuceutical Forte ránctalanító szérum segítségével biztonságosan és hatékonyan csökkenthetőek az arcon található, bevésődött mimikai ráncok.

Az intenzív felszívódás és a hatékonyság által a Botuceutical Forte ránctalanító szérum megteremti a bőr alkotórészeinek tökéletes egyensúlyát. A felsorolt pozitív hatásai miatt a bőrápoló termékek legmagasabb – cosmeceutical – kategóriájába sorolható.

A termék használata által az arcbőr feszessé válik, a ráncok kisimulnak. A „cosmeceuticals” jelölésű termék, bőrre kifejtett jótékony hatása magas hatóanyag-tartalmának köszönhető, amely alapos tudományos kutatómunka eredménye A cosmeceutical megnevezés a bőrápoló termékek legmagasabb kategóriáját jelenti. A hatás laboratóriumi eredmények által bizonyított, a tesztek során a konfokális lézermikroszkópia a ráncok 62,8%-os csökkenését mutatta ki. A terméket férfiak és nők egyaránt használhatják.

Használat és adagolás:

Csavarjuk le az üveg tetejét. A pumpa lassú lenyomásával, majd ismételt meglazításával szippantsunk fel a pipettába kellő mennyiségű szérumot. A pumpa gyengéd megnyomásával a szérum mennyiségét adagolni tudjuk. Vigyázat! A pumpa gyors lenyomásával a pipettába levegőbuborék kerülhet, amely nehezíti a további munkát.

Fontos, hogy a szérumot csak tiszta és száraz bőrfelületre alkalmazzuk.

A Botuceutical Forte ránctalanító szérumot vigyük fel a mutatóujjra, majd ujjunk segítségével, ráncról-ráncra haladva masszírozzuk mélyen a bőrünkbe. Arcunkon a száj körüli ráncokkal kezdjük, majd az orr körül felfelé haladva folytassuk egészen a szemöldökig. A folyamatot ismételjük meg a szem környékén és a homlokon is. Használat után várjunk kb.10 percet, majd folytassuk arcunk ápolását az eddig megszokott módon, a már meglévő kozmetikai szereink használatával.

A látható hatás érdekében, használjuk a Botuceutical Forte ránctalanító szérumot a lágy kontúrokra és a ráncokra legalább 30 napon keresztül naponta kétszer (reggel és este), majd naponta egyszer, hogy megőrizzük bőrünk fiatalságát.

A Botuceutical Forte szérum hatása fokozatos, kumulatív és reverzibilis. A Botuceutical Forte ránctalanító szérum használatának befejeztét követő 2-6 hónap után visszaáll bőrünk eredeti állapota.

Figyelmeztetés:

A termék minden bőrtípusra alkalmazható. A Botuceutical Forte ránctalanító szérumot használat előtt kis bőrfelületen próbáljuk ki, majd várjunk legalább 24 órát. Mivel a termék magas koncentrációban tartalmazza a hatóanyagokat, nagyon ritkán túlérzékenységet vagy irritációt okozhat, mely esetén a készítmény további használata nem javasolt.

Szembe ne kerüljön! Ha a termék szembe kerül, bő vízzel öblítse le és törölje szemét szárazra.

Csak külső használatra! Tárolás: 30 ºC alatt.

Összetétel:

Aqua, Glycerin, Acetyl Hexapeptide-8, Panthenol, Acetyl Octapeptide-3, Acetyl Hexapeptide-30, Arginine, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Retinyl Acetate, Carbomer, Triethanolamine, Parfum

Kiszerelés: 25ml

Kedvező 14.650 Ft-os ár! Rendelje meg Botuceutical FORTE ránctalanító szérum 25ml termékünket! Írja meg róla véleményét! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Íme még néhány szuper jó ajánlat: