Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információért olvassa el adatvédelmi irányelveinket.

 

Megértettem
Termékek Menü

Contourceutical arc és nyak szérum 50ml

Ár:
11.850 Ft
11.000 Ft (8.661 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 7%
Cikkszám: 5481
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Herb-Pharma
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 110

A Contourceutical biotechnológiai emulzió célzott hatása révén késlelteti az áll és a nyak bőrének idő előtti öregedését. Növeli a bőr rugalmasságát és feszességét, hidratálja, óvja és lágyítja az arc és a nyak bőrét.

Leírás és Paraméterek

CONTOURCEUTICAL 50ml
Biotechnológiai szérum az arc és a nyak formálására

A Contourceutical biotechnológiai emulzió célzott hatása révén késlelteti az áll és a nyak bőrének idő előtti öregedését. Növeli a bőr rugalmasságát és feszességét, hidratálja, óvja és lágyítja az arc és a nyak bőrét.

Ha a nyaki részen felgyülemlik a zsír és kialakul a toka, elérkezik az idő, amikor el kell gondolkodni a Contourceutical szérum használatáról.

A termék szemmel láthatóan javítja az arc alsó részének formáját, hiszen célzottan hat az áll és a nyak körüli bőrre. Használatával a nyak vékonyabbnak és karcsúbbnak tűnik, alakja formásabb lesz. A termék lágyító összetevőinek célzott hatása révén csökkentheti a toka méretét és javíthatja a bőr petyhüdtségét. A termék hatóanyagai késleltetik a bőr idő előtti öregedését, javítják a bőr rugalmasságát és feszességét. Hidratálja, védi és lágyítja a bőrt.

A Contourceutical olyan hatóanyag-kombinációt tartalmaz – a lipopeptid és bodzavirágkivonat (Sambucus nigra L.), – amelynek hatása a DHEA-hoz, vagyis a „fiatalság hormonjához” hasonlítható. Kutatások bizonyítják, hogy a lipopeptiddel jobb eredmények érhetőek el, mint a DHEA-val.
 

A Herb-Pharma AG társaság olyan hatóanyag-kombinációt fejlesztett ki – a lipopeptid és bodzavirágkivonat (Sambucus nigra L.) összetételével, – amelynek hatása a DHEA-hoz, vagyis  a „fiatalság hormonjához” hasonlítható. Kutatások bizonyítják, hogy a  lipopeptiddel jobb eredmények érhetőek el, mint a DHEA-val.

A termék használata előnyösen befolyásolja a bőr minőségét, így a bőrápolás legmagasabb kategóriájába - a cosmeceuticalok csoportjába- tartozik.

Leírás:

A szövetek megfelelő működésének elengedhetetlen tényezője a sejtműködés egyensúlyának megőrzése (homeosztázis). Ez az egyensúly jelen van a cytokinek fiatal szöveteiben, és fontos szerepet játszik a sejtek közötti kommunikációban, hiszen „informálja” az immunrendszert a környeztében végbemenő változásokról.

A cytokinektől függő reakciók változásai sok funkciós abnormalitást okozhatnak idősebb korban: az IL 6 cytokin kis mennyiségben választódik ki fiatal korban, a 60. életév betöltésével azonban ez a szint a kétszeresére nőhet.

Az IL 6 magasabb szintje több zavarral lehet kapcsolatos: immunosenescencia, oszteoporózis (csontritkulás), a bőr lassúbb regenerációja.

Keratinocyta kultúrák és fibroblasztok felhasználásával végzett kutatások és tanulmányok kimutatták, hogy a Contourceutical biotechnológiai emulzióban található lipopeptid képes befolyásolni az IL 6 szintjének alapértékét. Ez a tevékenység a  citokin szekréció (kiválasztás) látható csökkenésében mutatkozik meg, specifikus és a koncentrációtól függ.

A lipopeptid mindkét sejtpopulációra hatással van: a szaruhártyára és a kötőszöveti sejtekre is.

A bőr védelmére és az öregedési folyamatok lassítására használható.

A termék hatóanyaga, egy természetes fragmentből származó lipopeptid, amely a fent említett  két mechanizmusra specifikus hatással van.

A hatóanyagok klinikai vizsgálatait „in vitro” és „in vivo” körülmények között végezték, melyek a következő eredményekhez vezettek:
- jobb izotropizmus: + 23%
- a bőr egyenetlenségének csökkenése: - 14%
- a mikrovonalak mélysége csökkent: - 18%
- bőr szilárdságának javulása: +19% (arc), +39% (nyak)
- bőr rugalmasságának javulása: +17% (arc), +27% (nyak)
- kevésbé fáradt bőr: - 40% (arc), -38% (nyak)
- a bőr hidratáltságának tartós javulása: +24%.

A hatóanyag klinikai vizsgálatai kimutatták, hogy a lipopeptid tartalmú Contourceutical biotechnológiai emulzió használata javítja a bőr minőségét, a bőr lágyabb, arányosabb és jobban hidratált. Az arc és a nyak bőre feszesebbé vált.

Használat és adagolás:

Vegye le a kupakot. Az adagoló gyengéd megnyomásával adagoljon kellő mennyiségű emulziót ujjára, majd körkörösen masszírozva kenje szét az áll és a nyak egész felületén. Vigyázat, az adagoló gyors nyomásával levegőbuborékok kerülhet a pumpába, amely nehezíti a további munkát!

Használat után várjon kb. 10 percet, majd folytassa bőre ápolását a mindennap használatos kozmetikumaival. Az optimális eredmény eléréséhez használja a terméket naponta legalább kétszer (reggel és este), amíg a kívánt eredményt el nem éri, majd az elért eredmény megőrzéséhez naponta egyszer.

A Contourceutical biotechnológiai emulzió hatása fokozatos, kummulatív és reverzibilis.

Figyelmeztetés:

A termék minden bőrtípusra alkalmazható, de az összetevők magas hatékonysága miatt, használat előtt bőrteszt elvégzése javasolt. Vigye fel a Contourceutical emulziót a kezelendő  felület kis részére, majd várjon legalább 24 órát. Ha irritációt vagy túlérzékenységet észlel, hagyja abba a termék használatát. Szembe ne kerüljön! Ha szembe kerül, öblítse ki bő vízzel. Csak külső használatra! Tárolás 30 °C alatt.

fytofontana cosmeceuticals – a szépészeti sebészeti beavatkozások alternatívája
 

Kedvező 11.000 Ft-os ár! Rendelje meg Contourceutical arc és nyak szérum 50ml termékünket! Írja meg róla véleményét! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Íme még néhány szuper jó ajánlat: