Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információért olvassa el adatvédelmi irányelveinket.

 

Megértettem
Termékek Menü

Decoletteceutical emulzió 125 ml

Ár:
11.850 Ft (9.331 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5483
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Herb-Pharma
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 119

A Decoletteceutical biotechnológiai bőrfeszesítő és bőrformáló emulzió egy olyan liftingkomplexumra épül, amely elősegíti a nőies vonalak kialakulását. A termékben található összetevőknek köszönhetően a hatás azonnali lehet. Segít megőrizni a nyak, a dekoltázs és a kar bőrének feszességét, megújítja és feszesebbé teszi ezen testrészek támasztó-bőrszövetét. Védelmet nyújt a szabad gyökök káros hatása ellen, amely a bőr idő előtti petyhüdtté válását idézi elő.

Leírás és Paraméterek

Decoletteceutical emulzió 125ml
Biotechnológiai emulzió a nyak, a dekoltázs és a kar ápolására, feszesítésére

A nyak, a dekoltázs és a kar ápolására gyakran kevesebb figyelmet fordítunk, mint más testrészünk, például az arc kezelésére. Ezen testrészek ápolásának fontossága csak idősebb korban tudatosodik bennünk. A kor előrehaladtával bőrünk egyre jobban ráncosodik.

A Decoletteceutical biotechnológiai bőrfeszesítő és bőrformáló emulzió egy olyan liftingkomplexumra épül, amely elősegíti a nőies vonalak kialakulását. A termékben található összetevőknek köszönhetően a hatás azonnali lehet.

A hatóanyag – az aktív peptidmolekula – alkalmazása által, a bőr felszínén keresztül egészen a kötőszöveti sejtig hatol.

Fontos előnye továbbá, hogy a hatást plasztikai sebészeti beavatkozás nélkül érhetjük el.

Segít megőrizni a nyak, a dekoltázs és a kar bőrének feszességét, megújítja és feszesebbé teszi ezen testrészek támasztó-bőrszövetét. Védelmet nyújt a szabad gyökök káros hatása ellen, amely a bőr idő előtti petyhüdtté válását idézi elő.

Leírás:

A Herb-Pharma AG társaság  olyan hatóanyag-kombinációt keresett, amely a fibroblasztok révén a kötőszövettel  képes serkenteni a szövet eredeti szerkezetének helyreállítását.

Ennek a folyamatnak az eredményeként jött létre az új hatóanyagot tartalmazó Decoletteceutical biotechnológiai emulzió.

A Decoletteceutical biotechnológiai emulzió aktív összetevője a leghatásosabb bőrfehérje, a kollagén szintetikus mikro-fragmentje. Ez a töredék, a palmitolsav első aminosavhoz történő kapcsolódásakor lipofillé válik. A termék hatóanyaga – a természetes kollagénből  biotechnológiailag nyert mikro-fragment – kollagénszintézis stimulációt indít el, és képes a kollagéninjekciókat vagy a ráncok kezelésére használt egyéb módszereket helyettesíteni.
A bőrréteg és a felhám fő-támasztószerkezetei fiziológiai módszerrel stimulálhatóak.

A hatóanyagok klinikai tesztelésén a résztvevők 92%-a hidratáló hatást emelte ki, 80%-uk  a bőrét  lágyabbnak, 76%-uk pedig finomabbnak érezte. A megkérdezettek 86%-a szerint a termék „csökkenti a ráncokat és a már kialakult bőrcsíkokat”.

A szövetek megújításában résztvevő fiziológiai folyamatok részleteinek megismerése és megértése a biomimetikus peptidek felhasználásában ígéretes perspektívákat nyitott.
Az új hatóanyagtartalmú Decoletteceutical biotechnológiai emulzió serkenti a mikrosejtes matrica különféle formában végbemenő „in vivo” és „ex vivo” szintézisét. A bőrréteg és az felhám fő-támasztószerkezeteinek serkentése ezért fiziológiai módszerrel történik. A termék gátolja a bőr öregedésének folyamatát, valamint növeli és erősíti a fiatal bőrre jellemző vonásokat.

Jellemzés:

A nyak, a dekoltázs és a kar ápolására gyakran kevesebb figyelmet fordítunk, mint  például az arc kezelésére. Ezen testrészek ápolásának fontossága csak idősebb korban tudatosul bennünk. A kor előrehaladtával bőrünk egyre jobban ráncosodik, és a nők többsége mindent megtesz ennek megállítása, lassítása érdekében. A szervezet genetikai programozása sem kíméli ezen testrészeinket, de rendszeres bőrápolással és a különféle fiatalító módszerek alkalmazásával mindez hatékonyan befolyásolható.

A bőr öregedésének különféle okai lehetnek, sok esetben ez a folyamat befolyásolható. Pl. a túlzott napozástól vagy a nem megfelelő életvitelből adódóan bőrünk öregedése felgyorsulhat, veszít feszességéből és a ráncok hamarább alakulnak ki.  Emiatt, a különféle ránctalanító készítmények minden korosztály számára a  bőrápolás alapjává váltak.

A  Decoletteceutical biotechnológiai bőrfeszesítő és bőrformáló emulzió egy olyan liftingkomplexumra épül, amely elősegíti a nőies vonalak kialakulását. A termékben található összetevőknek köszönhetően a hatás azonnali lehet, hiszen a hatóanyag – az aktív peptidmolekula – alkalmazása által, a bőr felszínén keresztül egészen a kötőszöveti sejtig hatol.

A termék használata előnyösen  befolyásolja a bőr minőségét, így a bőrápolás legmagasabb kategóriájába   –  a cosmeceuticalok csoportjába – tartozik.

Használat és adagolás:

Távolítsa el a kupakot. Az adagoló gyengéd megnyomásával adagoljon kellő mennyiségű emulziót az ujjára, és körkörösen masszírozva kenje el a nyak, a dekoltázs és a kar egész területén.
Vigyázat, az adagoló gyors megnyomásával levegőbuborékok kerülnek az adagolórészbe, amely nehezítheti a további munkát!
Az optimális eredmény eléréséhez használja a Decoletteceutical biotechnológiai emulziót legalább 30 napon keresztül naponta kétszer (reggel és este), majd a kívánt eredmény fenntartása érdekében naponta egyszer.

Figyelmeztetés:

A termék minden bőrtípusra ajánlott. A termékben található összetevők magas hatékonysága miatt, azonban használat előtt bőrteszt elvégzése javasolt. Az érintett bőrfelület kis részére vigyen fel az emulzióból, és várjon legalább 24 órát. Ha irritációt vagy túlérzékenységet észlel, hagyja abba a termék használatát. Szembe ne kerüljön! Ha szembe kerül, öblítse ki bő vízzel. Csak külső használatra! Tárolás 30 °C alatt.

Gyógynövénybolt Budapest

Kedvező 11.850 Ft-os ár! Rendelje meg Decoletteceutical emulzió 125 ml termékünket! Írja meg róla véleményét! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Íme még néhány szuper jó ajánlat: