Fekete Fokhagyma kivonat 800 mg 30db Natur Tanya®
Cikkszám: | 2449 |
Elérhetőség: | Rendelhető |
Gyártó: | Naturtanya |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Szerezhető hűségpontok: | 39 |
Vonalkód: | 5999565081638 |
|
|
Ha tisztában vagy a fokhagyma jótékony hatásával, de nem szereted nyersen fogyasztani, vagy szereted, de azt nem, hogy bűzlesz, akkor ezt Neked találták ki! A fermentált fekete fokhagyma kivonat hozzájárul a szív és az immunrendszer normál működéséhez, fenntartja a normál homocisztein- és koleszterinszintet. Termékünk 800 mg fekete fokhagyma kivonatot tartalmaz |
Leírás és Paraméterek
Natur Tanya® Fermentált Fekete Fokhagyma kivonat kapszula - 800 mg szagtalan szerves fermentált fekete fokhagyma kivonattal a szív és az immunrendszer normál működéséért, a homocisztein és koleszterinszint fenntartásáért
A legerősebb fokhagyma kivonatot keresed, lehetőleg kellemetlen szag és utóíz nélkül? Ne menj tovább, a fekete fokhagyma erősebb a fehérnél, és se szaga, se utóíze! Támogatja az immunrendszert, jót tesz a szívnek, az agynak segít stabilizálni a vércukrot, csökkenteni a hasi zsírt.
800mg, standardizált fekete fokhagyma kivonat1, növényi kapszulatokban, szagtalan, kellemetlen utóíz nélkül! A szív és az immunrendszer normál működéséért a homocisztein és koleszterinszint fenntartásáért.2
- Vegán készítmény
- Gluténmentes termék
- Mesterséges tartósítószer-, színezék- és aroma nélkül
- Egyedülálló, növényi kapszulába zárt formula
- Magas, 800 mg hatóanyagtartalom, ami 12000 mg porított fokhagyma őrleménynek felel meg
- Nincs se szag, se kellemetlen utóíz
Több, mint fokhagyma!
A fokhagyma széles körű használata miatt igen népszerű összetevő. A fekete fokhagymát a friss fokhagymából állítjuk elő. A fermentációs gyártástechnológiai eljárás során megváltozik a fokhagyma jellegzetes fehéres színe, és barnás-fekete árnyalatot ölt. Míg csípős íze, édeskés-sós ízvilágba fordul át. Egy szagtalan kivonat keletkezik, mivel a szúrós szagért felelős összetevők jelentősen csökkennek az előállítás során. A folyamat, kontrollált hőmérsékleten (általában 60-90 °C), magas páratartalom (70-90%) mellett történik, megközelítőleg 60 napon keresztül.
A nyers fokhagyma fekete fokhagymává történő előállításának következtében biológiai aktivitása is jelentős mértékben megváltozik. A folyamat természetes úton zajlik le, egyéb összetevő hozzáadása nélkül. A magas hőmérsékleten történő kezelés olyan nem-enzimatikus folyamatokat indít el, mint a Maillard-reakció, a karamellizáció, és a fenolos összetevők oxidációja, amelyek a színváltozás hátterében állnak. A fekete fokhagymával kapcsolatos kutatások egyre szélesebb körben jelennek meg.
Ennek köszönhetően olyan stabil, és vízoldékony, szerves kéntartalmú vegyületek keletkeznek, mint amilyen az S-allil-cisztein is. A fekete fokhagyma koncentrált S-allil-cisztein tartalma lényegesebben magasabb, a friss fokhagymával összehasonlítva. A készítmény formulázásakor, nem a fokhagyma porított őrleményét, hanem annak koncentrált kivonatát használjuk.
A fermentált fekete fokhagyma élettani hatásai
2A fermentált fekete fokhagyma kivonat hozzájárul a szív és az immunrendszer normál működéséhez, fenntartja a normál homocisztein- és koleszterinszintet. Termékünk 800 mg fekete fokhagyma kivonatot tartalmaz, amely S-allil-ciszteinre standardizált (ez 2 kapszulában >800 mcg tartalmat jelent). Az S-allil-cisztein jelentősége abban áll, hogy csak a fekete fokhagymában található meg jelentős mennyiségben.
Kiknek ajánljuk a Natur Tanya® Fermentált Fekete Fokhagyma terméket?
- azoknak, akik támogatni szeretnék a szívük és az immunrendszerük egészségét,
- azoknak, akik ügyelnek a megfelelő koleszterinszintükre,
- cukorbetegeknek,
- rendszeresen dohányzó személyeknek,
- azoknak, akik vegán, koncentrált fokhagyma kivonattal szeretnék kiegészíteni étrendjüket,
- azoknak, akik tisztában vannak a fokhagyma jótékony hatásával, de gyomruk nem bírja a nyers fokhagymát,
- azoknak, akik nem szeretik a nyers fokhagyma ízét,
- azoknak, akik szeretik a nyers fokhagyma ízét, de nem szeretik ha bűzlenek.
A kapszula tartalma annak szétnyitásával belekeverhető húsok pácába, felhasználható fűszerkeverékek készítéséhez, vagy ízlés szerint kedvenc salátádhoz is.
Kiszerelés: 30 db
Nettó tömeg: 15,5 g
Összetevők: fermentált fekete fokhagyma (Allium sativum L.) gumó kivonat- standardizált S-allil-cisztein tartalommal, csomósodást gátló anyagok (kalcium-foszfátok, zsírsavak mono- és digliceridjei, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), növényi kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz). *2 növényi kapszulában
Adagolási javaslat: Napi 1-2 kapszula, lehetőleg étkezés közben, bő vízzel lenyelve.
Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap.
Hatóanyag a napi adagban |
1 kapszulában |
2 kapszulában |
Fermentált fekete fokhagyma kivonat amelyből standardizált S-allil-cisztein |
400 mg 400 mcg |
800 mg 800 mcg |
A termék gyártója a Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelveinek megfelelő, illetve ISO 22000 rendszer szerint tanúsított élelmiszerbiztonsági rendszert tart fenn.
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
A termék 3 éves kortól alkalmazható.
A termék vérhígítók melletti használatával kapcsolatban konzultájon kezelőorvosával
A termék alkalmazható cukorbetegség esetén.
A termék alkalmazható terhesség, és szoptatás időszakában.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!
OGYÉI ny.sz: 25901/2021
100%-ban Magyar tulajdonú cég. A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat!
Kedvező 3.890 Ft-os ár! Rendelje meg Fekete Fokhagyma kivonat 800 mg 30db Natur Tanya® termékünket! Írja meg róla véleményét!