Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információért olvassa el adatvédelmi irányelveinket.

 

Megértettem
Termékek Menü

Gömb szivárványkristály - nagy (40mm)

Ár:
1.490 Ft (1.173 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1894
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Egyéb
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 15
A szivárványkristályok a Feng Shui alapvető eszközei, melyek a csí áramoltatására szolgálnak. A nyugati emberek racionálisak. Amit nem látnak, az nincs is. A több mint 3000 éves múltra visszatekintő Feng Shui azonban évezredek óta bizonyítja, hogy a csí

Leírás és Paraméterek

A  szivárványkristályok a Feng Shui alapvető eszközei, melyek a csí áramoltatására szolgálnak. A nyugati emberek racionálisak. Amit nem látnak, az nincs is. A több mint 3000 éves múltra visszatekintő Feng Shui azonban évezredek óta bizonyítja, hogy a csí (az éltető energia) helyes áramoltatása megoldást jelenthet problémáinkra. A szivárványkristályok változatos méretben és formában állnak rendelkezésünkre,harmonizáló,energizáló hatásuk van.. Gyorsítják, vagy lassítják az energia áramlását attól függően, hogy az adott életterületen mire van szükség. Az ablakba lógatva nem csak csodálatos hangulatot teremtenek, de problémáinkra is megoldást nyújtanak.

 

HARMÓNIA!

Gazdagság? Siker? Szerelem?
Hétköznapi dolgok melyekre mindannyian vágyunk, de sokszor elérhetetlennek tűnnek.
Veled is előfordult már, hogy egyik rossz kapcsolatból a másikba sodródtál? Magányos vagy és partnert keresel? Megromlottak családi, emberi kapcsolataid? Nem találsz munkát? A munkahelyeden nem tudsz előrelépni?Szeretnéd a vállalkozásod  fellendíteni? Gyermeket szeretnél? Vizsgára készülsz de nem megy a tanulás?


 

A feng shui kínai szó. Jelentése: szél és víz.

Közel 3000 éves múltra visszatekintő művészet. Lényege, hogy oly módon teremtsük meg a csí egyensúlyát, amely egészséget, boldogságot és bőséget hoz a ház lakói számára. Célja, hogy egyensúlyba hozza a csí 2 pólusát (jin és jang). Ez a csí nevű energia mindent áthat, éppúgy megtalálható szervezetünkben, mint lakásunkban.

 

A feng shui kristályok a csí aktivizálására szolgáló eszközök. A kristályokkal kiegyensúlyozhatjuk a túl gyorsan vagy lassan mozgó csít. A kristály képes akár a legkisebb ablakon behúzni a csít a helyiségbe, de meg tudja fékezni pl. a folyosókon rohanó csí mozgását. Kis mérete miatt szűk folyosókon, apró előterekben könnyű alkalmazni. Ideálisnak mondható irodai helyiségek v. lakások egyensúlyának megteremtésére.

 

A feng shui legfontosabb eszközei az üvegkristályok, mert ezek minden életterület energetizálására alkalmasak Nem csak a gömb formájú kristály lehet kedvező hatású, bármelyik sokszög alakú csiszolt kristály (szív, csepp, ceruza) megtöri a nap fényét. A kristályok az ablakba lógatva a szivárvány gyönyörű színeire bontják a napfényt, és nem engedik ki a csít az ablakon. Jóval fejmagasság fölé lógatva is kifejtik hatásukat.

 

A kristályok valóságos csí transzformátorok. Csiszolt élei egy nyalábba gyűjtik a csít és visszasugározzák környezetükbe. Ezáltal töltik fel pozitív energiával munkahelyünket, otthonunkat. Látványnak sem utolsó, ahogy a nap tört fénye szobánk falán apró kis szivárvány fénypontokban szikrázik.

 

A szivárványkristály nagy előnye az, hogy szinte tökéletesen harmonikus ősgeometriai formában kapható, ami finom és magas rezgést hoz létre. Felbontja a fehér fényt és ezáltal a szivárvány színeiben ragyog. Energiagyarapodást idéz elő. Igen sokféleképpen elhelyezhető lakásunkban (ablakba lógatva, hosszú folyosó vagy lépcsők által termelt Sá (negatív energia) szétoszlatására, élettelen szobasarkok felelevenítésére, télikerteknél (energiaveszteség nagy üvegfelületek miatt...). Mindenütt ahol összhangba hozni, gazdagítani szeretnénk a teret. A leggyakrabban használt kristályformák a sokszögűre csiszolt golyó vagy csepp alakúak, de vannak egyéb formák is.

 

A Karrier és emberi kapcsolatok életterület bágua száma: 1.
(munkahelyi előmenetel, szakmai karrier, vállalkozás fellendítése, személyes emberi kapcsolataink élénkítése, új emberekkel való megismerkedés lehetősége)
Erősítésre a gömb és ceruza szivárványkristályokat használjuk.

 

A Szerelem, házasság életterület bágua száma: 2.
(ha új párt keresünk, vagy meglévő párkapcsolatunkat akarjuk megerősíteni, ha magányosnak érezzük magunkat vagy házasságunk akadozik)
Megerősítésre a gömb és szív szivárványkristályokat használjuk ezen az életterületen, mindig duplán kihelyezve.

 

A Család, egészség életterület bágua száma: 3.
(harmonikus családi kapcsolatok, egészség)
Energiahiány esetén itt a gömb és ceruza formákat használhatjuk.

 

A Gazdagság, siker életterület bágua száma: 4.
(ha vállalkozásunk nem akar beindulni, váratlan veszteségek)
Új lendületet adunk gömb vagy „pénzcsináló”- bágua forma kihelyezésével (oktogon)

 

A Segítőkész emberek, utazás életterület bágua száma: 6.
(ha utazásra vágyunk vagy munkahely változtatás előtt állunk, ha jobb viszonyt szeretnénk a körülöttünk élő emberekkel, ha válságos életszakaszhoz értünk és útmutatásra van szükségünk).
Megerősítésre levél vagy gömb formát használunk, 1 vagy 6 darabot.

 

Az Alkotókészség, gyerek életterület bágua száma: 7.
(gyermekünkkel való viszonyunk, gyermekáldás vagy ha munkahelyünkön, magánéletünkben különösen fontos lenne új ötletek megszületése) Kihelyezni gömb vagy levél formát javaslunk, 1 vagy 7 darabot.

 

A Tudás, önművelés életterület bágua száma: 8.
(békét, nyugalmat hoz, segít ráébredni szellemi képességeinkre, sikeres vizsgák letételében segít).
Itt a gömb vagy bágua (oktogon formák kihelyezése), 1 vagy 8 darab javasolt.

 

A Hír, hírnév életterület bágua száma: 9.
(ismertség, képességeink nagyobb elismerése, siker, vállalkozókedv)
A gyémánt formájú (brill) és gömb formák 1 vagy 9 darabszámú kihelyezése javasolt.

 

Mindig ha a szivárvány színeit látjuk megcsillanni a napfényben, megértjük miért hat az emberekre a kristály olyan elbűvölően. Sugarakat hoznak az életünkbe és szívet megnyító rezgést keltenek.

 

Vonzd be a pozitív energiákat Feng Shui szivárványkristályokkal!


Kedvező 1.490 Ft-os ár! Rendelje meg Gömb szivárványkristály - nagy (40mm) termékünket! Írja meg róla véleményét! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Íme még néhány szuper jó ajánlat: