Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információért olvassa el adatvédelmi irányelveinket.

 

Megértettem
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Hírek

2018. 04. 24. 21:42:00

 

Van akit ez nem izgat, divatos szóval élve elfogadja önmagát, de a többség rémülten és szomorúan nézi, hogy a tavaly nyáron használt ruhák, pólók, nadrágok mintha összementek volna. És lassan itt a fürdőruhaszezon!

Ez az írás azoknak szól, akik szeretnének megszabadulni a télen elraktározott fölös kilóktól, akik nem érzik jól magukat a bőrükben, akik nem találják magukat vonzónak az alattomos módon felkúszott kilók miatt.

Olvasd tovább...

2018. 04. 04. 21:42:45
2018. 03. 11. 09:07:16
2018. 01. 31. 08:59:06

Íme 7 tipp, hogy miért érdemes ezt a csodálatosan tápláló, és regeneráló hatással rendelkező, teljesen természetes magolajat használnod.

A csipkebogyó gyógyhatásáról szinte mindenki hallott már, de azt kevesen tudják, hogy a belőle készült olaj is szuper hatásokkal rendelkezik. Tele van C-, A-, B- és K-vitaminokkal, antioxidánsokkal, esszenciális zsírsavakkal valamint olyan bőrszépítő összetevőkkel, melyek ragyogóvá és feszessé varázsolják az arcot.  

Kattints a címre, és olvasd tovább!

2017. 11. 25. 18:03:38

Tudtad, hogy a HIDEGEN SAJTOLT SÁRGABARACK MAGOLAJ kitűnő arcápoló elixír? Magas A-vitamin tartalma miatt csodát művel a vízhiányosérzékenyöregedő bőrrel! Mélyen hidratálja, táplálja, kisimítja és puhává varázsolja a szem körüli vékony, érzékeny bőrt. A száraz, gyulladásos bőrre nyugtatólag hat. Teljesen természetes, nem tartalmaz vegyszereket, parabént, kőolajszármazékot. Csupán néhány csepp, és arcbőrünk máris hidratált, rugalmas, fiatalos lesz!

Zsíros bőrűek keverhetik hidegen sajtolt szőlőmag olajjal, ami enyhe összehúzó hatású, száraz bőrűek pedig adjanak hozzá búzacsíra olajat, mely magas E-vitamin tartalmú, és értékes tápanyagokat tartalmaz.

Dúsíthatjuk illóolajakkal is:

  • Levendulát használjunk az érzékeny, gyulladásra is hajlamos bőrre,
  • Narancsot, ami nagyon hatékony sejtregeneráló hatású illóolaj.
  • Zsíros bőrre a pacsuli illóolaját, és
  • faggyútermelés problémái esetén ylang-ylangot alkalmazhatunk.

Ha szeretnéd, hogy kezeid simák és puhák legyenek, természetesen használhatod arra is! 

Tipp: Ha önmagában túl zsírosnak találnád, vagy a krémes formulához szoktál, turbózd fel vele a szokásos arckrémedet! Csepegtess bele 50-60 cseppet, jól keverd el, és már kész is az igazán tápláló, öregedésgátló krém! Ugyanígy gazdagíthatod a testápolódat is!

Válaszd a természetet, válaszd a természetest! Miért terhelnéd bőrödet különböző vegyi anyagokkal, tartósítószerekkel, kőolajszármazékokkal, ha a természet tenyerén kínálja a megoldást?

2017. 10. 31. 08:19:26

Az arcunk helyes ápolásával, hidratálásával, a megfelelő krémek, szérumok használatával nagyon sokat tehetünk azért, hogy a bőrünk fiatalos, életteli maradjon, és a ráncok lassabban, kevésbé intenzíven alakuljanak ki.

Ugyan rendkívül trendi a „fogadd el önmagad” szlogen, de valahogy elég nehéz olyan nőt találni, akit kisebb-nagyobb mértékben, de ne zavarnának  az öregedés látható jelei.

Íme néhány őszi arcápolási tanács, tipp:

Ugyan rendkívül trendi a „fogadd el önmagad” szlogen, de valahogy elég nehéz olyan nőt találni, akit kisebb-nagyobb mértékben, de ne zavarnának  az öregedés látható jelei.

Az arcunk helyes ápolásával, hidratálásával, a megfelelő krémek, szérumok használatával nagyon sokat tehetünk azért, hogy a bőrünk fiatalos, életteli maradjon, és a ráncok lassabban, kevésbé intenzíven alakuljanak ki.

Az őssejtek és peptidek már évek óta a kozmetikai szalonok kedvenc hatóanyagai, és szerencsére már számos, otthoni használatra szánt kozmetikumban is megtalálhatóak, így egyre professzonálisabb fegyvereket vethetünk be otthon is a fiatalos arcbőr megőrzése érdekében.

növényi őssejt kivonatok olyan faktorokat tartalmaznak, melyek a bőr folyamatos megújulásában szerepet játszó őssejtek működését támogatják. Ennek köszönhetően a bőr egy „fiatalosabb” működésre kapcsol, hisz a növényi őssejtek a bőr őssejtjeit állandó megújulása, újrastrukturálódásra késztetik.

peptidek pedig támogathatják a bőrben a kollagén és elasztin termelődését, melyek a rugalmasságért és tömörségért felelnek. Sajnos, már a 30-as éveinkben csökken ezek termelődése, mely a bőr lazább szerkezetéhez, megereszkedéséhez és a ráncok kialakulásához vezet.

Tipp:  Fytofontana Stem Cells őssejtes emulzió a ráncok feltöltésére.

Ahhoz, hogy a különböző hatóanyagok be tudjanak hatolni a bőr mélyebb rétegeibe, szükséges, az elhalt hámsejtek eltávolítása, melyet heti egy-kétszeri radírozással, vagy glykolsavas hámlasztással érhetünk el. Az elhalt hámsejtek eltávolítása után, sokkal egyenletesebben és mélyebben szívódnak fel a termékek hatóanyagai. A radírozás kellemes „mellékhatása”, hogy a vér áramlása intenzívebbé válik, így a sápadt, fakó bőr is újra életteli színt kap.

Tehát radírozz, mert az eredmény puhább, simább és élénkebb bőr!

Ősszel és télen használjunk testesebb, zsírosabb krémeket, de csak vékony rétegben vigyük fel az arcra, hogy a bőr tudjon lélegezni. Mindenképpen kerüljük a kőolajszármazékokat tartalmazó kozmetikumokat, mert azok a pórusok eltömődéséhez vezetnek, ami előbb-utóbb bőrproblémákat eredményez.

Ha valamikor, akkor ősszel és télen érdemes egy kicsit több időt szánnunk magunkra és az arcbőrünk ápolására. Itt az idő, hogy feltegyünk arcmaszkokat, bőrradírozás után arcpakolásokat.

Tipp: 24 KARÁTOS ARANY LUXUS ARC MASZK 4+1 db

Amennyiben nem járunk rendszeresen kozmetikushoz, ősszel akkor is érdemes egy „nagytakarítás” céljából felkeresni, ugyanis  vannak olyan bőrhibák, rendellenességek, melyet célszerűbb szakemberre bíznunk, és az otthoni ápolás is eredményesebb, hatásosabb egy alapos tisztítás után.

2017. 10. 18. 09:03:20

A múltkori bejegyzésünkben a C-vitamin megjelenési formát taglaltuk, most a hatóanyagtartalom szemszögéből vizsgáljuk.

L-aszkorbinsav vs. D-aszkorbinsav

Mindenekelőtt érdemes néhány szót szólni arról, hogy létezik L-aszkorbinsav és D-aszkorbinsav. Ez utóbbi, szintetikus úton előállított vegyület, melyet a szervezet nem tud megfelelőképpen hasznosítani,  azaz sokkal nagyobb mértékben ürül ki, és ezáltal – arra hajlamosoknál – emelheti a vesekőképződés kockázatát. A bioaktív L-aszkorbinsav tekintetében ilyen mellékhatás, a fellelhető szakirodalom szerint, nem figyelhető meg.

2017. 10. 12. 22:28:46

A C-vitaminról mostanra már bátran és legálisan! (sajnos korábban hivatalosan még ezt sem lehetett) kijelenthetjük, hogy hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, és segítséget jelent a betegségből történő felépülésben. Persze, a C-vitamin hatása ennél jóval tovább mutat, ugyanis – a teljesség igénye nélkül - antioxidáns hatással bír, segíti a kollagén termelődését, javítja  a vas feszívódását, csökkenti az ízületi, valamint a szív- és érrendszeri megbetegedések, sőt, egyes kutatások szerint, a rák kockázatát, és hasznos lehet számos betegség megelőzésében. Talán nem is csoda, hogy világszerte ez a leggyakrabban szedett vitamin.

2017. 05. 13. 10:16:00

Nem tudom, ki hogy van vele, de meggyőződésem, hogy az emberek többsége a Gotu Kola szópáros hallatán bárgyún néz ki a fejéből, mert fogalma sincs, hogy miről lehet szó, még akkor sem, ha a magyar neveit, nevezetesen az ázsiai gázló vagy tigrisfű, hallja.

Pedig egy csodálatos hatású gyógynövényről beszélünk, de a vele kapcsolatos ismereteket nem nagyanyáinktól örököltük, ugyanis a növény Sri Lankáról származik, ott őshonos

2017. 04. 20. 17:36:09

Biztos, hogy a lenmag mindenki számára ismerős, sőt egy-két gyógyhatását akár kapásból is fel tudjuk sorolni, de gondoltad volna, hogy ennyire sokoldalú?

A lenmag nagy mennyiségben tartalmaz esszenciális, tehát a szervezet számára nélkülözhetetlen zsírsavakat. A legtisztább és legtöbb esszenciális olajat tartalmazza, amire a szervezetnek szüksége lehet. Ezzel a tulajdonságával ez egyik legértékesebb táplálékunkká vált.