Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információért olvassa el adatvédelmi irányelveinket.

 

Megértettem
Termékek Menü

Hűségpontrendszer

heart Hűséged megjutalmazzuk! Köszönjük és értékeljük, hogy nálunk vásárolsz!

Hűségpontrendszerünknek egyetlen feltétele van, a regisztráció, azaz csak regisztrált vásárlóként kaphatsz hűségpontokat. Ezen túl minden automatikus, azaz minden egyes megvásárolt termék után pontokat kapsz, melyeket akár már következő vásárlás alkalmával felhasználhatsz, de ha szeretsz gyűjtögetni, akkor gyűjtsd össze, és költsd el akkor, amikor kedved van hozzá, vagy amikor a lelkednek jól esik egy nagyobb összegű kedvezmény! Ilyen egyszerű!

Alapesetben minden 100 Ft után jár 1 hűségpont (könnyítésként minden termék esetében megtalálod az értékének megfelelő hőségpontok számát), mely beváltáskor 1 Ft-nak felel meg.

De figyelem, légy résen, mert vannak akcióink, amikor egy adott termék után magasabb értékű hűségpont jár, vagy beváltáskor érnek többet az összegyűjtött pontok! Ezekről az akcióinkról kizárólag hírlevelünkből értesülhetsz, azaz mindenképpen érdemes feliratkoznod a hírlevélre!