Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információért olvassa el adatvédelmi irányelveinket.

 

Megértettem
Termékek Menü

Fogkrém, foggél, fogpor

Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: 2754
Rendelhető

Ez a természetes, homeopátiás termékek fogyasztása mellett is használható fogfehérítő fogkrém, mezei zsurlóból kivont kovasav mikrogranulátumokkal, aloe verával, zsályával, édesgyökérrel, xilittel és izlandi zuzmóval készült. Fluorid, parabén és SLS mentes fogkrémünk, természetes színező felhasználásával készült, Homeopátia-kompatibilis tulajdonságú és mikrobakteriológiailag tesztelt! 

1.590 Ft
Cikkszám: 1098
Rendelhető

A különleges, aloe alapú fogkrém enzimeket, vitaminokat és aminosavat is tartalmaz, így a fogínyre is kedvező hatással lehet. A fogkrém hatóanyagai segíthetnek megőrizni a fogak, az íny és a száj egészségét. A szakértők véleménye szerint minden alkalommal kétszer mossunk fogat, az első nagyon alapos öblítés után újabb adag fogkrémmel folytassuk a fogak tisztítását. Így hatékonyan ápolhatjuk ínyünket és fogainkat.

985 Ft
Cikkszám: 4990
Rendelhető

A Dabur gyógynövényes fogkrém fluort nem tartalmaz, viszont a természetes anyagok és a 19 gyógynövény kivonata biztosítja a fogíny ápolását, gyulladásoktól való megóvását, a fogkő eltávolítását és a friss leheletet.

1.190 Ft
Cikkszám: 1386
Rendelhető

DENTOMIN H C-vitaminos Fogpor használata ajánlott a lepedékek eltávolítására, dohányzástól sárgult fogak tisztítására. A rendszeres fogmosással segíted, hogy fogaid és ínyed egészségesek maradjanak. 

619 Ft
Cikkszám: 1387
Rendelhető

DENTOMIN H Epres Fogpor fluormentes, ízesített, fog- és szájápoló termék. Használata ajánlott a lepedékek eltávolítására, dohányzástól sárgult fogak tisztítására. Rendszeres fogmosással segíti, hogy fogai és ínye egészséges maradjon. Kellemes lehelletet biztosít.

619 Ft
Cikkszám: 1380
Rendelhető

A DENTOMIN Gyógynövényes Fogpor használata ajánlott a lepedékek eltávolítására, fogínygyulladásos tünetekre, fogínyvérzésre, dohányzástól sárgult vagy fogköves fogak tisztítására. A rendszeres fogmosással segíted, hogy fogaid és ínyed egészségesek maradjanak.

885 Ft
Cikkszám: 1390
Rendelhető

DENTOMIN H Mentás Fogpor ajánlott fogínygyulladásos tünetekre, fogínyvérzésre, dohányzástól sárgult vagy fogköves fogak esetén rendszeres alkalmazásával látványos, gyors javulást érhetünk el. Kellemes lehelletet biztosít.

619 Ft
Cikkszám: 1385
Rendelhető

DENTOMIN Natúr Fogpor használata ajánlott a lepedékek eltávolítására, dohányzástól sárgult fogak tisztítására. A rendszeres fogmosással segíted, hogy fogaid és ínyed egészségesek maradjanak. 

790 Ft
Cikkszám: 9444
Rendelhető
A Gingisol foggél gyógynövény komponensei mérséklik a fogínygyulladásos panaszokat, összehúzó hatásukkal feszesebbé teszik az ínyt, enyhítik az ínyvérzést.
899 Ft
Cikkszám: 2542
Rendelhető

Szeretnél szép fehér egészséges fogakat?

A Naturland Herbal Svédkeserű fogkrém+C-vitamin hatékonyan tisztítja fogait, így segít megőrizni fehérségüket és óvja egészségüket. Természetes anyagai és gondosan válogatott gyógynövények kivonata biztosítja a fogíny ápolását és a friss leheletet.

1.290 Ft
Cikkszám: 2204
Rendelhető

A foggél cserszömörce levél, fodormenta levél és kasvirág gyökér speciális kivonatát tartalmazza. Csersav tartalmának köszönhetően jelentős összehúzó és vérzéscsillapító hatással rendelkezik, így a gél rendszeres használata jótékony a fogínyre. 

1.190 Ft
Cikkszám: 2205
Rendelhető

A foggél cserszömörce levél, fodormenta levél és orvosi zsálya levél speciális kivonatát tartalmazza. Csersav tartalmának köszönhetően jelentős összehúzó és vérzéscsillapító hatással rendelkezik, így a gél rendszeres használata jótékony a fogínyre. 

1.190 Ft
Cikkszám: 2457
Rendelhető
A Himalaya Herbals Complete Care fogkrém egy speciális gyógynövényes formula, amely 12 órás védelmet nyújt a káros baktériumokkal szemben, továbbá eltávolítja a fogakon felhalmozódott felületi szennyeződéseket és a lepedéket.
975 Ft
Cikkszám: 2460
Rendelhető
A Himalaya Herbals Mint Fresh fogkrém gél formulája hosszantartó friss leheletet biztosít, miközben gyógynövény összetevői 12 órás védelmet nyújtanak a káros baktériumokkal szemben.
975 Ft
Cikkszám: 2458
Rendelhető
A Himalaya Herbals Sensi-Relief fogkrém gyógynövény formulája gyors és tartós megoldást biztosít az érzékeny fogaknak. A fogkrémben található spenót segít elzárni a fogzománc alatt található nyitott dentin csatornákat, és így meggátolja, hogy a fájdalomér
975 Ft
Cikkszám: 2459
Rendelhető
A Himalaya Herbals Sparkly White fogkrém a papaja és az ananász két olyan enzimét tartalmazza, melyek természetesen oldják a fogzománcra lerakodott lepedéket és szennyeződéseket, így 2 héten belül fogaid kémiai fehérítő használata nélkül is visszanyerik t
975 Ft
Cikkszám: 1450
Rendelhető

A preventív hatású Lacalut aktiv fogkrém különleges hatóanyag kombinációja révén csökkenti a baktériumok számát, melyek a foglepedék képződését idézik elő. Megszünteti a fogínyvérzést, és csillapítja a fogak fájdalom és ingerérzékenységét. 

1.190 Ft
Cikkszám: 7130
Rendelhető

A Specchiasol® Veradent® felnőtt fogkrém esszenciális védelmet jelent, a fogak egy életen át tartó megóvásáért, SLS, Saccharin -és Fluor nélkül, friss menta ízzel! Egész napon át tartó ápolás a fognak és a szájnak, hála a káros baktériumok elleni küzdelmet segítő aktív összetevőknek és természetes kivonatoknak. 

1.990 Ft
Cikkszám: 7132
Rendelhető

A Specchiasol Veradent Junior fogkrém természetes összetevőkkel és aktív hatóanyagokkal kiváló és hatékony kezelést képvisel a gyermekek szájának higiéniájára és egészségére.
Bio Aloe vera, Kamilla, Körömvirág, Bergamott olaj, Klorofill és Kovasav kivonatok ízletes aromái, kellemes élménnyé varázsolják a mindennapi szájápolást. Természetes kivonatokkal, SLS-, Saccharin-és Fluor nélkül, ízletes aromával.

1.990 Ft
Cikkszám: 7129
Rendelhető

A Specchiasol® Veradent® érzékeny fogakra és érzékeny ínyre való fogkrém az Aloe jól ismert tulajdonságait köti össze olyan természetes összetevőkkel, melyeket a nemzetközi tudományos irodalom is elismer. Hatékony fegyver az érzékeny fogaknak és fogínynek, védelem a baktériumok okozta káros hatásokkal szemben, mint fogszuvasodáslepedékképződésfogkőképződésrossz lehelet és ínybetegségek.  Természetes kivonatokkal, SLS-, Saccharin-és Fluor nélkül.

1.990 Ft
Cikkszám: 7131
Rendelhető

A Veradent Fehérítő fogkrém megakadályozza a fogak sárga elszíneződéséért felelős plakk képződését. A fehér fogakért Bio Aloe Vera alappal, Izlandi zuzmó, Fehér agyag (kaolin), Kovasav, Zsálya, Teafaolaj, Borsmenta olaj, Mentol, Anethol, Stevia, Xilit és Szódabikarbóna tartalommal. 

1.990 Ft