Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információért olvassa el adatvédelmi irányelveinket.

 

Megértettem
Termékek Menü

Lift 4 Skin: luxus az arcodnak

A Lift 4 Skin prémiumkategóriás arcápoló termékek, speciális és egyedülálló hatóanyag-tartalmuknak köszönhetően, látványosan javítják az arcbőr állapotát, halványítják a meglévő ráncokat, mélyen a bőrbe hatolva, táplálják az arcbőrt, fiatalossáragyogóvárugalmassá, varázsolva azt. Elmúltál 40? Akkor megérdemled ezt a kis luxust!

Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: 2863
Termékhiány

Lift 4 Skin feszesítő és simító szemkörnyékápoló krém speciális aktív összetevőket tartalmaz, melyek biológiailag kompatibilisek a bőrrel. A hatékony ápoló hatás hidratálja, simítja és erősíti a szemkörnyéki finom bőrt. Az innovatív SYN®-AKE összetevő feszesítő tulajdonságai látható emelő hatást adnak. A tekinteted egyre hangsúlyosabbá válik, és a ráncok kevésbé láthatóak. A SYN®-AKE formula úgy működik, mint a kígyóméreg méreganyaga, lassítja az izomösszehúzódásokat, megakadályozza az új ráncok kialakulását.

4.390 Ft
Cikkszám: 2862
Rendelhető

A Lift4Skin az intenzív ránctalanító kozmetikumok forradalmi vonala. Az intenzív ráncsimító nappali krém átfogó hatást biztosít: emeli, simítja a ráncokat, javítja a bőr tónusát és csökkenti a tökéletlenségeket. A speciális formula egy exkluzív összetevőt tartalmaz: a SYN®-AKE-biomimetikus tripeptidet, mely úgy működik, mint a kígyóméreg méreganyaga. Lassítja az izomösszehúzódásokat, megakadályozza az új ráncok kialakulását. Az ásványi anyagok és aminosavak kombinációja biokompatibilis mikrohordozókba ágyazva eléri a bőr mélyebb rétegeit, növeli annak rugalmasságát.

7.290 Ft
Cikkszám: 2861
Rendelhető

A Lift4Skin az intenzív ránctalanító kozmetikumok forradalmi vonala. A helyreállító ránctalanító éjszakai krém serkenti a sejtek megújulását, amely többdimenziós emelő hatást biztosít. Az innovatív összetevő: a SYN®-AKE biomimetikus tripeptid - úgy működik, mint a kígyóméreg méreganyaga, lassítja az izomösszehúzódásokat, megakadályozza az új ráncok kialakulását.

7.290 Ft
Cikkszám: 2852
Rendelhető

Komplex összetételű, szabadalmaztatott hatóanyagra épülő, azonnali hatású ránctalanító szérum, mely a normál és vegyes bőr igényeire gondolva került megalkotásra. Segíti a ráncok redukálását és ideálisan kisimítja a bőrt, szinte néhány másodperc alatt.

A formulájában lévő exkluzív alkotórész SYN®-AKE – biómimetikus tripeptid, mely a Temple Viper királyi viperaméregben lévő toxin mintájára lett megalkotva, a megfelelő koncentrációban relaxálja és ellazítja az arcizmokat, megakadályozva a mikrogörcsöket, melyek a mimikai ráncok keletkezéséért felelnek.

9.890 Ft