Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információért olvassa el adatvédelmi irányelveinket.

 

Termékek Menü

Akne, pattanás

 
Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: 2535
Rendelhető

Csúnya, zavaró, visszatérő pattanások? Ez bizony minden tini rémálma. De nem kell beletörődnöd, mert van rá egy kiváló megoldás! Megérkezett a WTN VindexTM Tini, ami saját fejlesztésű nanoemulziós technológia segítségével sokszorozza meg az antibakteriális, antifungális (gombaölő), gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító összetevők hatásait, és így, a kórokozók hatékony elölésével eredményesen kezeli a pattanásokat, és gyengéden fertőtleníti a gyullad bőrfelületet, megakadályozva ezzel a továbbterjedést, elfertőződést.

 

2.380 Ft
Cikkszám: 3512
Rendelhető

Vértisztító, serkenti a máj tevékenységét és a vérkeringést. Antibiotikus hatása régóta ismert a népgyógyászatban. Cukorbetegség esetén is hatásos, mert szabályozza az anyagcserét, csökkenti a vércukrot, enyhíti a szomjúságérzetet, csökkenti a vizelések számát és megakadályozza a szövődmények kialakulását. 

490 Ft
Cikkszám: 2472
Rendelhető

Az aCknes® gél az enyhe, közepesen súlyos és súlyos akne ellen egyaránt alkalmazható, mind mitesszeres, mind fertőzéses esetben. Gátolja az aknét okozó baktérium növekedését, ezáltal tisztán tartja a bőr pórusait. Hatékonyan szünteti meg, és akadályozza meg a pattanás, mitesszer, gyulladás és heg kialakulását. Az aCknes® gél akkor is használható, ha már meglévő hegeket szeretnénk halványítani.

2.390 Ft
Cikkszám: 5667
Rendelhető

Az AKNESOL CLEAN® komplex összetevői gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, szárító, hámlasztó , regeneráló hatást fejtenek ki a pattanásos, gyulladt, aknés bőrfelületen.

2.290 Ft