Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információért olvassa el adatvédelmi irányelveinket.

 

Termékek Menü

Dezodorok

Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: 6509
Rendelhető
Férfiaknak tervezett, natúr dezodor. Elnyel és semlegesít mindenféle szagot, a vízmegkötő tulajdonságú növényi kivonatoknak köszönhetően a kiszáradás mértéke csökken, fertőtlenít és gátolhatja a mikrobák elszaporodását
1.887 Ft
Cikkszám: 6510
Rendelhető
Nőknek tervezett, natúr dezodor. elnyel és semlegesít mindenféle szagot, fertőtlenít és gátolhatja a mikrobák elszaporodását, regenerálja és táplálja a bőrödet.
1.887 Ft
Cikkszám: 6511
Rendelhető

Bemutatkozik a Wise Tree Naturals legismertebb és egyik legkedveltebb dezodorja, amely már bizonyított az évek során. A kezedben tartod azt a dezodort, amely rengeteg, nőnek és férfinak vált a kedvencévé. Ha Te is ahhoz a kisebbséghez tartozol, amelyik fokozottan, és a nagyátlagnál sokkal erőteljesebben izzad, akkor, íme, a hatékony megoldás!

1.887 Ft