Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információért olvassa el adatvédelmi irányelveinket.

 

Megértettem
Termékek Menü

LipoQsol vízoldékony liposzomális Q10 csepp 30ml

Ár:
13.990 Ft (11.016 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 6541
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Egyéb
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Szerezhető hűségpontok: 140

A Q-GEL az egyetlen igazoltan vízoldékony formája a Coenzyme Q10-nek.  Ez a megkülönböztetés azért fontos, mert a zsíroldékony forma nagyon nehezen szívódik fel és hasznosul a szervezetben. Ezzel szemben a Q-GEL szinte 100%-ban oldódik és hasznosulása 300%-al jobb, mint a zsíroldékony formáé.  A LipoQsol egy továbbfejlesztett változata a Q-GEL termékcsaládnak, mely a liposzomális felszívódás következtében még jobban biztosítja a bevitt Q10 mennyiség tökéletes hasznosulását.

Leírás és Paraméterek

LipoQsol vízoldékony liposzomális Q10 csepp 30ml

A Q-GEL az egyetlen igazoltan vízoldékony formája a Coenzyme Q10-nek.  Ez a megkülönböztetés azért fontos, mert a zsíroldékony forma nagyon nehezen szívódik fel és hasznosul a szervezetben. Ezzel szemben a Q-GEL szinte 100%-ban oldódik és hasznosulása 300%-al jobb, mint a zsíroldékony formáé.

A LipoQsol egy továbbfejlesztett változata a Q-GEL termékcsaládnak, mely a liposzomális felszívódás következtében még jobban biztosítja a bevitt Q10 mennyiség tökéletes hasznosulását.

Miért van szükségünk a Coenzyme Q10-re?

Szervezetünk 20-25 éves korig termeli ezt a molekulát, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy szervezetünk a tápanyagból energiát állítson elő. Ha az energiatermelés folyamatában a mitokondriumban nincs jelen a Q10 molekula nem képződik energia (ATP). Ez először sejtszinten, majd szöveti, szervi és szervezeti szinten energetikai zavarhoz vezet. Krónikus Q10 hiány esetén a szervezet teljes energiaháztartása felborul, amivel együtt jár az, hogy nem képes ellátni alapfeladatait sem.

Miben különbözik a LipoQsol a többi Q10 készítménytől?

A Coenzyme Q10-nek két változatát különböztetjük meg: zsíroldékony és vízoldékony formát. A zsíroldékony forma nehezen szívódik fel ezáltal rosszul hasznosul és sokkal nagyobb mennyiséggel érhető el hatás. A vízoldékony forma ezzel szemben szinte 100%-ban felszívódik ami által hasznosulása is magasabb és lényegesen kevesebb mennyiséggel érhető el a kívánt hatás.

A LipoQsol vízoldékony Coenzyme Q10 csepp természetes növényi alapanyagból készül.  Olyan vízben oldódó liposzomális Q10 molekulát tartalmaz, amely 100%-ban képes felszívódni az emésztő traktusból: ugyanis ez a nano méretű vízoldékony Q10 molekula egy liposzomába, apró zsírgolyócskába van bezárva. A felszívódás során a liposzomák hozzátapadnak a membránhoz és diffúzió után a teljes Q10 mennyiség bekerül a sejt belsejében lévő mitokondriumba.

Lehet-e túladagolni, van-e kölcsönhatás más készítményekkel?

Mivel a LipoQsol vízoldékony nem lehet túladagolni. Negatív kölcsönhatást nem tapasztaltak a szakemberek, viszont azt tapasztalták, hogy sok esetben más készítmények pozitív hatásait felerősítette.

Kinek ajánlott a LipoQsol szedése?

Tulajdonképpen 20-25 éves kortól kezdve mindenkinek. Minél korábban kezdjük el a pótlást annál hamarabb rendeződik energiaháztartásunk és a folyamatos szedéssel elérhető, hogy a Q10 hiány következtében fellépő problémák később jelentkeznek.

Hogyan kell szedni a LipoQsol-t?

A Q10 kiegészítő terápiát két részre kell osztani. Első időszakban feltöltjük szervezetünk Q10 szintjét a 2.5-3.5 µg/ml normál értékre. Ez mindig egy magasabb dózissal érhető el. Ezután, mivel szervezetünk továbbra sem termeli a Q10-et szinten kell tartanunk ezt az értéket egy csökkentett dózissal.

Milyen betegségeket okozhat a Q10 hiánya szervezetünkben?

A tudomány mai állása szerint kifejezetten összefügg szervezetünk Q10 hiánya a szív- és érrendszeri betegségek, daganatos betegségek, degeneratív, idegrendszeri betegségek, idős kori elbutulás kialakulásával.

 Adagolása cseppenként történik az üvegben található cseppentő segítségével.

6 csepp 15mg Vízoldékony Coenzyme Q10-nek felel meg. (ez a mennyiség 50mg hagyományos, zsíroldékony Coenzyme Q10-el egyenértékű)

Cseppentse bele a kívánt mennyiséget 2 dl vízbe, gyümölcslébe, teába és kortyolva igya meg.

Nyelv alá cseppentve a hatóanyag közvetlenül a véráramba kerül, meggyorsítva a felszívódást.

Kiszerelés: 30ml

 OÉTI Notifikáció száma: 8110/2010.

 Tárolás 15-30 ºC

 Cukormentes

 

Kedvező 13.990 Ft-os ár! Rendelje meg LipoQsol vízoldékony liposzomális Q10 csepp 30ml termékünket! Írja meg róla véleményét! 

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 06.
Évek óta használom a LipoQsol-t, és maximálisan meg vagyok elégedve vele. Korábban sima kapszula formájában szedtem, és egyértelművé vált a különbség, miután ezt kezdtem használni. Idős szüleimnek is ezt adom, ők is csak pozitívan nyilatkoznak róla, pedig őket már nehéz új termékkel meggyőzni.