Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információért olvassa el adatvédelmi irányelveinket.

 

Megértettem
Termékek Menü

Rapidoceutical ránctalanító emulzió 30ml

Ár:
14.650 Ft (11.535 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5491
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Egyéb
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 147

Rapidoceutical ránctalanitó fyto-biotechnológiai emulzió biztonságosan és hatékonyan csökkenti az arc ráncainak mélységét, a homlokredőt, a szem körüli apró ráncokat (szarkalábakat), a mélyebb ráncokat, a nevetőráncokat, a kitágult pórusokat, az akné utáni sebeket és az öregedés más jeleit. 

Leírás és Paraméterek

Rapidoceutical emulzió 30ml Fytofontana

Azonnali hatású fyto-biotechnológiai ránctalanító emulzió

A Rapidoceutical ránctalanitó fyto-biotechnológiai emulzió biztonságosan és hatékonyan csökkenti az arc ráncainak mélységét, a homlokredőt, a szem körüli apró ráncokat (szarkalábakat), a mélyebb ráncokat, a nevetőráncokat, a kitágult pórusokat, az akné utáni sebeket és az öregedés más jeleit. Az azonnali hatású Rapidoceutical ránctalanító fyto-biotechnológiai emulzió bőrápolás közben szemmel láthatóan feszesíti az arc bőrét, rugalmas réteget alkot, amely a felszívódáskor összehúzódik, így a bőr feszesebbé válik. Az így létrehozott réteg a bőrt összehúzza-, megszünteti az apróbb ráncokat. A termék csökkenti a stressz, mimika és az öregedési folyamatok okozta ráncokat. Az azonnali hatású Rapidoceutical fyto-biotechnológiai ránctalanító emulzió már néhány percen belül csökkenti az arcon található ráncokat és a bőr öregedésének további jeleit, mint a kitágult pórusok és a rubeola (vöröshimlő). A fyto-biotechnológiai emulzió hatása azonnali, nem órák múlva, hanem már néhány percen belül látható.

Jellemzés:

A Rapidoceutical azonnali hatású fyto-biotechnológiai ránctalanító emulzió a tradicionális (hagyományos) növényi kivonatok és a bitechnológiai hatóanyagokból nyert legújabb tudományos módszerek kombinációja. A termék a hatóanyagok- GABA komplex, hexapeptid, Nannochloropsis oculata mikromoszat kivonata, kapszulált diacetylboldine, hyaluronsav liposzómás formában, Havasi gyopár kivonat, ránctalanító hatású növényi kivonatok és poly nátrium szulfát  tökéletes kombinációját tartalmazza. A hatóanyagokat két csoportba oszthatjuk fel. Az első csoportba azok a hatóanyagok tartoznak, amelyek néhány percen belül 8-12 órára csökkentik és megszüntetik a ráncokat. A második csoportba pedig azok a hatóanyagok tartoznak, amelyek hosszú ideig és fokozatosan fejtik ki hatásukat. Hatásuk kummulatív és reverzibilis (visszafordítható).

A mai társadalomban az emberek már kellő figyelmet fordítanak arra hogy egészséges, aktív életmódot folytassanak. A kimerültség  és az öregedés látható jeleivel nem lehet dicsekedni.
Szervezetünk teljes egészében öregszik – ez a genetikailag beprogramozott átmenet szerveink változásaiban nyilvánul meg. Ilyen például a vénák ateroszklerózisa vagy a szervezet ellenálló képességének csökkenése a fertőzések okozta betegségekkel szemben. Bőrünk is egy, a test szervei közül, amelyen az öregedés jelei a leginkább észrevehetőek. Az ember nem igazán fogadja el a természet törvényeit, ezért keres a bőrgyógyászat és a kozmetológia egy új, biztonságos és széleskörben hozzáférhető eljárást, amely késlelteti vagy megállítja az öregedési folyamatokat és a már kialakult elváltozásokat.
Az arc természetes öregedési folyamatán túl, az arc mimikai mozgása és a külső környezeti hatás által keletkező ráncok elleni küzdelem, már nem megoldhatatlan probléma. Bebizonyosodott, hogy a ráncképződés némiképp befolyásolható és a már kialakult ráncok is enyhíthetőek, vagy akár megszüntethetőek.
A ráncok elsősorban a mimika és az ismételt arcmozgások miatt alakulnak ki. Ráncok képződhetnek,  ha mosolygunk, ha ráncoljuk homlokunkat,  vagy ha nevetünk és sírunk. Gyakori arcmozgások történnek alvás közben is. Egy idő után kialakul a jellegzetes szemöldökvonal, a homlokredő, a nevető és a száj körüli ráncok, a szem körül pedig szarkalábak keletkeznek.
A Rapidoceutical ránctalanitó fyto-biotechnológiai emulzió biztonságosan és hatékonyan csökkenti az arc ráncainak mélységét, a homlokredőt, a szem körüli apró ráncokat (szarkalábakat), a mélyebb ráncokat, a nevetőráncokat, a kitágult pórusokat, az akné utáni sebeket és az öregedés más jeleit. Az azonnali hatású Rapidoceutical ránctalanító fyto-biotechnológiai emulzió bőrápolás közben szemmel láthatóan feszesíti az arc bőrét, rugalmas réteget alkot, amely a felszívódáskor összehúzódik, így a bőr feszesebbé válik. Az így létrehozott réteg a bőrt összehúzza-, megszünteti  az apróbb ráncokat. A termék csökkenti a stressz, mimika és az öregedési folyamatok okozta ráncokat. Az azonnali hatású Rapidoceutical fyto-biotechnológiai ránctalanító emulzió már néhány percen belül csökkenti az arcon található ráncokat és a bőr öregedésének további jeleit, mint  a kitágult pórusok és a rubeola (vöröshimlő). A fyto-biotechnológiai emulzió hatása azonnali, nem órák múlva,  hanem már néhány percen belül látható.
A termékben található hatóanyagok hatékonysága in vitro és önkénteseken végzett in vivo tesztekkel bizonyított. A hatóanyagok klinikai tesztelésén részt vevő önkéntesek érezték,  hogy a termék használata után az arcon található apróbb ráncok azonnal összehúzódtak.
A biokémiai és dermatológiai (bőrgyógyászati) kutatások kimutatták, hogy a ráncok nem szükségszerűek és kialakulásuk befolyásolható. A termék férfiak és nők számára egyaránt ajánlott. A termék nagymértékben befolyásolja a bőr állapotát, ezért a bőrápolás legmagasabb kategóriáját- cosmeceutical- képezi.

Leírás:

Idősebb korban a bőr hámrétege elvékonyodik. A hámréteg kevesebb vizet tartalmaz, így  a kémiai anyagok könnyebben áthatolnak. Az epidermális sejtek nehezen regenerálódnak,  így az élettartamuk is rövidebb. Az epidermisz legmélyebb rétegében helyezkednek el a melanociták (pigmentsejtek), amelyek melanint (a bőr festékanyaga) termelnek. A melanin túltermelése esetén a bőrön barna ill. sárga foltok jöhetnek létre, ellenkező esetben  a pigmenthiányos részeken fehéres foltok keletkeznek. Ez a gutát-hypomelanózis. A felhám és az irha határa a fiatal bőrön hullámos, amely a kor előrehaladtával kiegyenesedik és  a bőr rugalmassága csökken.

A ráncképződés több tényzőtől függ, többek között  a mimikai izmok állandó működésétől.  Az idő könyörtelen hatása a bőr teljes mértékű petyhüdségében nyilvánul meg. A degeneratív folyamatok következtében a rés (hasadék) szövetében (a kollagénrostok és a víztartalom csökkenése) a bőrturgor (feszültség) és az elaszticitás (példaként említhetjük a felfújható gumilabdát, amely nyomás hatására deformálódik, ha a nyomás abbamarad, visszanyeri eredeti formáját) csökken, a plaszticitás (deformálódás jön létre, pl. a mimikai izmok működésének köszönhetően, a változás megegyezik a gyurma modellezésével)   pedig növekszik. Ezzel egyidejűleg a bőr szárazabbá, kevésbé fényessé (fakóbbá) válik, a pigmentek áthelyeződnek, a kapilláris erecskék átlátszóvá válnak, a bőrfelszín egészében vastagabb lesz. Az egyszerű senil atrofiával kiváltott ráncok a bőr megterhelésekor megszűnnek. Ezek a negatív változások hamarabb végbemennek a nem védett és erős UV sugárzásnak kitett bőrön. A szakirodalom ezeket a változásokat solár elasztózisnak nevezi, az így keletkező ráncok a bőr megfeszítésével nem szűnnek meg. A nők esetében a bőr öregedési folyamatát a változókori hormonális változás is befolyásolja.
Az arc természetes öregedési folyamatán túl, az arc mimikai mozgása és a külső környezeti hatás által keletkező ráncok elleni küzdelem már nem megoldhatatlan probléma. Bebizonyosodott, hogy a ráncképződés némiképp befolyásolható és a már kialakult ráncok is enyhíthetőek, vagy akár megszüntethetőek.

A Rapidoceutical azonnali hatású fyto-biotechnológiai  ránctalanító emulzió a következő hatóanyagokat tartalmazza:

-     vajsavból nyert egyedülálló, magas hatékonyságú, bőrkisimító hatású  GABA  komplex, amely gyorsan és hatékonyan csökkenti a ráncképződést, kisimítja az arcon található ráncokat, barázdákat, megszünteti a fáradtság és a stressz jeleit. Hatása azonnali, szemmel látható, csökkenti a stressz, mimika és az öregedés miatt kialakult ráncokat, a bőr azonnal fiatalabbá és simábbá válik.

-     ránctalanító hatású hexapeptid- A bőrmegfeszítés és az izomösszehúzódás folyamata egy finom neutrotranszmitáns folyamattól függ, amelyet SNARE komplexnek nevezünk. A SNARE komplexet három protein (SNAP- 25, vamp és syntaxin) alkotja, amelynek következtében az idegsejtek véghez tudják vinni az exocitózist. Az exocitózis az idegsejt pályáján keresztül kémiai anyagot szabadít fel, amely előidézi az izomösszehúzódást. Ha az exocitózist meggátoljuk vagy megszakítjuk, az izomösszehúzódás mérséklődik vagy leáll, ezáltal a már kialakult ráncok enyhülhetnek,  újak pedig nem keletkeznek. Eddig ez a folyamat csak a botulotoxin alkalmazásával volt megállítható.

-biotechnológiai úton előállított, finomított Nannochloropsis oculata mikromoszat kivonat és optimális mennyiségű polyszacharid  kombinációja. A speciális (különleges) fermentált gyártás és az optimális növekedési feltételek garantálják a moszatból nyert kivonat magas minőségét és tisztaságát. A kivonat elősegíti a bőr hosszantartó feszességét, megerősítve a bőr kötőszövetét. Az in vivo tesztek kimutatták, hogy a hatóanyag védi a bőrsejteket a oxidációs stressztől és elősegítik az I –kollagén termelődését.

-kapszulált diacetylboldine azonnali hatású fokozatos bőrhalványító, amely azonnal és fokozatosan halványítja a bőr színét,  ezáltal a bőr simábbá, ragyogóbbá, matt hatásúvá válik, a foltok elhalványulnak. A termékben található hatóanyagok UVA és UVB szűrőt is tartalmaznak, megszüntetik a szabadgyököket, stabilizálják a fényérzékeny részeket és a tyrozinázis inaktív formáját, és hatással vannak a kalcium áramlásra. A hatóanyag klinikai vizsgálatai során az önkéntesek bőre simábbá, ragyogóbbá vált,  a piros és sárgás foltok csökkentek, a bőr minősége javult (vonások, pórusok, foltok).

-     hyaluronsav liposzómás formában– a liposzómák specifikus lipidekből álló gömbölyű hólyagocskák. Proteineket, peptideket és más aktív részeket tartalmazhatnak, amelyek fontos szerepet játszanak a bőr és a haj feszességének, és rugalmasságának megőrzésében.

A liposzómák az epidermisz sejtjeivel együtt fejtik ki hatásukat. A nátrium-hyaluronát tartalmú PML-ek (Plurilameláris Multivezikuláris Liposzómák) polycentrikus foszfolipides hólyagocskák, amelyek képesek aktív anyagot felszabadítani az epidermiszben. A nátrium-hyaluronát a hidratáló és simító tulajdonsága által kiváló a száraz bőr kezelésére. Fontos szerepet játszik a bőrszerkezet nedvesség megtartásában és az ép bőr megőrzésében. Ápolja a túlzott napfénynek kitett bőrt,  visszaállítja annak rugalmasságát,  valamint hatékony és regeneráló hatású az öregedési folyamat megállításában. Kíváló hatású egyéb sérülések esetén és segíthet az anyagcserezavaroknál.

- havasigyopár (Leontopodium alpinum) kivonat. A Havasi gyopár nemcsak az Alpok szimbólumaként (jelképe), hanem  tulajdonságai (hatékony antioxidáns, az ECOCERT által alátámasztott természetes biominőség) által vált ismertté.

Az emberi test állandóan a  szabadgyökök káros hatásainak (támadásának)  van kitéve. A szabadgyökök erősen reaktív molekulák, amelyek biokémiai redox reakciók ( az environmentális tényezőknek- UV sugárzás, szmog, gama sugárzás- kitett sejtmetabolizmus része) közben szabadulnak fel.  A szabadgyökök kialakulásuk pillanatától a testben minden szerkezetet (DNS, sejtek, membránok, fehérjék) károsítanak (megtámadnak).A szabadgyökök jelenlétét több betegségnél és az öregedési folyamatoknál is bizonyították. Több más jel is alátámasztja azt az elméletet , amely szerint  az öregedés legfőbb okozói a szabadgyökök. Megelőzésként nélkülözhetetlen az antioxidánsok használata.

 

A következő növények kivonatai:

 • a termék fontos összetevője az Ázsiai gázló (Centella asiatica) bioaktivációs és hidratáló hatásának köszönhetően

   

 • a Vadgesztenye (Aesculus hippocastanum, L.) elősegíti a sejtek oxigénellátását és javítja az anyagcserét

   

 • a Virginiai (Őszi) varázsmogyoró (Hamamelis virginiana) jótékonyan befolyásolja a vérkeringést és frissítő hatású

   

 • a Cédrátcitrom (Citrus medica) antioxidáns hatású. Működésének mechanizmusa:  csökkenti a szabadgyököket, amelyek a bőr  öregedésének fő okozói.

   

A Rozmaring (Rosmarinus officinalis) és az Orvosi zsálya (Salvia officinalis) antioxidáns hatásúak.

Az Erdei fenyő (Pinus Sylvestris) lágyítja a bőrt

sodium polystyrene sulfonate tartalmú hatóanyag, amely szemmel láthatóan feszesebbé teszi a bőrt. A bőr felületén rugalmas réteget képez, amely a felszívódáskor feszesíti az arcbőrt. A kilalakított réteg összehúzza a bőrt, így a finomabb ráncok kisimulnak.

A hatóanyagok ezen egyedülálló kompozícióját elsőként a Herb-Pharma AG (Svájc) társaság fejlesztette ki. Az előállításon, kifejlesztésen, a nyersanyagok és a végtermékek tesztelésén tudósok, biológusok, orvosok, gyógyszerészek és kémikusok egész csoportja vett részt.

A Rapidoceutical azonnali hatású fyto-biotechnológiai ránctalanító emulzió forradalmian új lépést jelent a ráncok csökkentésében, amikor a megszokott mindennapos termékek hatása már nem elegendő. A Herb- Pharma AG termékei gyártását a  gyógyszerészeti és bőrgyógyászati kutatások legújabb eredményeire és a ránctalanító módszerek széleskörű felhasználhatóságára (alkalmazására) alapozza.

Használat és adagolás:

Távolítsa el a kupakot. Az adagoló gyengéd nyomásával adagoljon kellő mennyiségű emulziót. Vigyázat- az adagoló gyors megnyomásával levegőbuborékok felszippantására kerülhet sor, ami nehezítheti a további munkát!

Ujja segítségével a   tiszta és száraz bőrre vigyen fel kellő mennyiségű (borsószem nagyságú) emulziót és körkörösen masszírozza az arcbőrbe. A termék kímélő hatású, így az érzékenyebb szembőrre is használható. A termék mindennapos használatra alkalmas. Mélyebb ráncoknál alkalmazza kétszer vagy háromszor is egymás után. Alkalmazás után várjon kb. 2 percet, hogy az emulzió a bőrbe jusson. A termék make-up alá is felvihető.
Az emulzió felszívódása után a bőr felületén maradt emulziót  egyszerűen papírzsebkendővel törölje le.

Figyelmeztetés:

A termék minden bőrtípusra alkalmazható. Ennek ellenére magas hatékonysága miatt, használat előtt bőrteszt javasolt. A termék használatakor a bőr enyhén feszülhet, amely a termék (magas) gyors hatékonyságának köszönhető. Vigye fel a Rapidoceutical emulziót az érintett felület kis részére, majd várjon 24 órát. Ha irritációt vagy túlérzékenységet észlel, hagyja abba a termék használatát. Szembe ne kerüljön! Ha szembe kerül, öblítse ki bő vízzel majd gyengéden szárítsa meg. Csak külső használatra! Tárolás 30 °C hőmérsékletig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kedvező 14.650 Ft-os ár! Rendelje meg Rapidoceutical ránctalanító emulzió 30ml termékünket! Írja meg róla véleményét! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Íme még néhány szuper jó ajánlat: