Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információért olvassa el adatvédelmi irányelveinket.

 

Termékek Menü

KOLLAGÉNEK

A KOLLAGÉN az emberi testben leggyakrabban előforduló fehérje, mely fontos szerepet játszik az egészséges bőr, haj, köröm, csontok, ízületek, inak és szövetek fenntartásában.

A kollagén előállítása a testben két fő folyamaton keresztül történik: a sejtek által történő termeléssel és a táplálkozáson keresztül bevitt kollagénnel. A kor előrehaladtával testünkben a kollagén termelődés csökken, ennek következtében megjelennek az öregedés nem túl kellemes tünetei: a bőr ráncosodása, a köröm gyengülése, az ízületek merevsége, a csontok állapotának romlása, inak gyengülése.

A kollagén tartalmú étrendkiegészítőkkel nagyban segíthetünk fenntartani az egészséges kollagén szintet a testünkben. Kínálatunkban találsz kollagén porokat, italokat, kapszulákat, melyek mind-mind kiemelkedő minőségű, hidrolizált és peptid alapú, azaz az emberi szervezet által rendkívül jól hasznosítható kollagént tartalmaznak, legyen az marha-, hal- vagy sertéskollagén.

Kattints a lenti kategóriák valamelyikére és találd meg a számodra legmegfelelőbbet!