Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információért olvassa el adatvédelmi irányelveinket.

 

Termékek Menü

Öko tisztítószerek

Ne feledje:

A Földet nem nagyszüleinktől örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön!

Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: 1332
Rendelhető

A Zöldbolt mosószóda (nátrium-karbonát) általános vízlágyító, zsíroldó, áztató és tisztítószer. Alkalmas gépi vagy kézi mosásra, és kiváló zsíroldó tulajdonságai révén általános tisztítószernek is.

695 Ft
Cikkszám: 1334
Rendelhető

Zöldbolt citromsav (citromsav-anhidrát) egy természetes, gyenge sav, amely kiváló vízkőoldó tulajdonsággal bír. Alkalmas háztartási kisgépek vízkőtelenítésére (kávé- teafőzők stb.). Általában mindenre alkalmas amire az ecet, de vele ellentétben szagtalan tisztítást eredményez. Alkalmazható fémfelületek (csaptelep, mosogató, edények) valamint csempe vízkőtelenítésére is.

2.100 Ft
Cikkszám: 1335
Rendelhető

A szódabikarbóna (NaHCO3) gyengén lúgos, meleg vízben jól oldódó anyag. Jó nedvszívó, zsíroldó és szagtalanító hatású, a környezetre ártalmatlan. Kevésbé lúgos mint a mosószóda, és jobban oldódik a vízben.

630 Ft