Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információért olvassa el adatvédelmi irányelveinket.

 

Megértettem
Termékek Menü

Öko tisztítószerek

Ne feledje:

A Földet nem nagyszüleinktől örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön!

Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: 1332
Rendelhető

A Zöldbolt mosószóda (nátrium-karbonát) általános vízlágyító, zsíroldó, áztató és tisztítószer. Alkalmas gépi vagy kézi mosásra, és kiváló zsíroldó tulajdonságai révén általános tisztítószernek is.

390 Ft
Cikkszám: 1333
Rendelhető

A Zöldbolt folttisztító só, vagyis a nátrium-perkarbonát ugyanúgy színtelenít és fertőtlenít mint a hipó, de környezetbarát módon. A hidrogén-peroxidból származó aktív oxigén végzi a fehérítést, mint a hipó esetében, viszont itt nincs mérgező klór a vegyületben. Kiváló zsíroldószer és a fugák tisztítására is alkalmas. Mosogatógépben is használható a tisztítóhatás fokozására.

995 Ft
Cikkszám: 1334
Rendelhető

Zöldbolt citromsav (citromsav-anhidrát) egy természetes, gyenge sav, amely kiváló vízkőoldó tulajdonsággal bír. Alkalmas háztartási kisgépek vízkőtelenítésére (kávé- teafőzők stb.). Általában mindenre alkalmas amire az ecet, de vele ellentétben szagtalan tisztítást eredményez. Alkalmazható fémfelületek (csaptelep, mosogató, edények) valamint csempe vízkőtelenítésére is.

975 Ft
Cikkszám: 1335
Rendelhető

A szódabikarbóna (NaHCO3) gyengén lúgos, meleg vízben jól oldódó anyag. Jó nedvszívó, zsíroldó és szagtalanító hatású, a környezetre ártalmatlan. Kevésbé lúgos mint a mosószóda, és jobban oldódik a vízben.

395 Ft