Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információért olvassa el adatvédelmi irányelveinket.

 

Megértettem
Termékek Menü

NUPO diéta

Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: 3530
Rendelhető

A valódi alma és fahéj fantasztikus ízével a Nupo első szilárd VLCD terméke tökéletes és ellenállhatatlan választás a nap bármely szakaszában, szerintünk a Nupo Diéta alatti reggelik királynője.

6.280 Ft
Cikkszám: 3362
Rendelhető

A NUPO Diet shake frissítő áfonya és málna ízzel, csak 117 kalóriával adagonként. A 12 adagos NUPO Diet termékek esetében 1 teljes értékű étkezés csak 500, – Ft, amely tartalmazza a szervezetünk számára szükséges alapvető tápanyagokat*, így napi 6 adag VLCD termék elfogyasztása mellett így egyéb étrend-kiegészítő fogyasztása nem szükséges.

6.280 Ft
Cikkszám: 3364
Rendelhető

A NUPO Diet shake frissítő caffé latte ízzel, csak 117 kalóriával adagonként. A 12 adagos NUPO Diet termékek esetében 1 teljes értékű étkezés csak 500, – Ft, amely tartalmazza a szervezetünk számára szükséges alapvető tápanyagokat*, így napi 6 adag VLCD termék elfogyasztása mellett így egyéb étrend-kiegészítő fogyasztása nem szükséges.

6.280 Ft
Cikkszám: 3366
Rendelhető

A NUPO Diet shake frissítő csokoládé ízzel, csak 117 kalóriával adagonként. A 12 adagos NUPO Diet termékek esetében 1 teljes értékű étkezés csak 500, – Ft, amely tartalmazza a szervezetünk számára szükséges alapvető tápanyagokat*, így napi 6 adag VLCD termék elfogyasztása mellett így egyéb étrend-kiegészítő fogyasztása nem szükséges.

6.280 Ft
Cikkszám: 3367
Rendelhető

A NUPO Diet shake frissítő eper ízzel, csak 117 kalóriával adagonként. A 12 adagos NUPO Diet termékek esetében 1 teljes értékű étkezés csak 500, – Ft, amely tartalmazza a szervezetünk számára szükséges alapvető tápanyagokat*, így napi 6 adag VLCD termék elfogyasztása mellett így egyéb étrend-kiegészítő fogyasztása nem szükséges.

6.280 Ft
Cikkszám: 3365
Rendelhető

A NUPO Diet shake frissítő mangó és vanília ízzel, csak 117 kalóriával adagonként. A 12 adagos NUPO Diet termékek esetében 1 teljes értékű étkezés csak 500, – Ft, amely tartalmazza a szervezetünk számára szükséges alapvető tápanyagokat*, így napi 6 adag VLCD termék elfogyasztása mellett így egyéb étrend-kiegészítő fogyasztása nem szükséges.

6.280 Ft
Cikkszám: 3368
Rendelhető

NUPO Diet Soup termék! Egzotikus, fűszeres ízeivel és a finom csirkehúsdarabokkal a NUPO Fűszeres Thai Csirke feldobja a diétád! Tökéletes módja a hatékony fogyásnak miközben élvezed az igazi étkezés örömét!

6.280 Ft
Cikkszám: 3369
Rendelhető

NUPO Diet Soup termék! Egy igazi olaszos paradicsomleves feldobja a diétád! Tökéletes módja a hatékony fogyásnak, miközben élvezed az igazi étkezés örömét!

6.280 Ft
Cikkszám: 3370
Rendelhető

NUPO Diet Soup termék! Egy frissítő zöldségkrém leves mindig feldobja a diétád! Tökéletes módja a hatékony fogyásnak miközben élvezed az igazi étkezés örömét!

6.280 Ft
Cikkszám: 3397
Rendelhető

A NUPO Shaker a tökéletes eszköz a NUPO Diet termékek elkészítéséhez! A Shaker könnyen használható és a rozsdamentes acélból készült spirál mixer biztosítja, hogy a NUPO Diet termékek tökéletesen és csomó mentesen elkeveredjenek.

990 Ft
Cikkszám: 3363
Rendelhető

A Fill My Tummy egy étrend-kiegészítő kapszula, amely segít hozzájárulni a diéta alatti éhség leküzdéséhez, legyen szó akár hagyományos diétáról akár a Nupo Diéta első pár napjáról.

7.690 Ft
Cikkszám: 3388
Rendelhető

Ízletes, fogyasztásra kész NUPO ONE MEAL szelet, különleges csokoládés & mentás ízzel! Magával ragadó mentás töltelék, steviával édesítve! Csak 214 kalória szeletenként! Azonnal és gyorsan fogyasztható, kényelmes megoldás, így akár a zsebedben magaddal viheted a nap egyik főétkezést!

850 Ft
Cikkszám: 3387
Rendelhető

Ízletes, fogyasztásra kész NUPO ONE MEAL szelet, krémes csokoládé ízzel! A valódi csokoládé ízének szerelmesei számára készült laktató szelet csak 206 kalóriával! Azonnal és gyorsan fogyasztható, kényelmes megoldás, így akár a zsebedben magaddal viheted a nap egyik főétkezést!

850 Ft
Cikkszám: 3386
Rendelhető

Ízletes, fogyasztásra kész NUPO ONE MEAL szelet a lágy karamell ízével! Kényeztetően ínycsiklandó karamellás töltelék! Csak 215 kalória szeletenként!  Azonnal és gyorsan fogyasztható, kényelmes megoldás, így akár a zsebedben magaddal viheted a nap egyik főétkezését!

850 Ft
Cikkszám: 3389
Rendelhető

Ízletes és fogyasztásra kész NUPO ONE MEAL szelet a magával ragadó mogyoró ízével! Kényeztetően ínycsiklandó mogyorós töltelék! Csak 213 kalóriával szeletenként! Azonnal és gyorsan fogyasztható, kényelmes megoldás, így akár a zsebedben magaddal viheted a nap egyik főétkezést!

850 Ft
Cikkszám: 3390
Rendelhető

Ízletes és fogyasztásra kész NUPO ONE MEAL szelet fantasztikus brownie ízzel és ropogós textúrával! Csak 213 kalóriával szeletenként! Azonnal és gyorsan fogyasztható, kényelmes megoldás, így akár a zsebedben magaddal viheted a nap egyik főétkezést!

850 Ft
Cikkszám: 3391
Rendelhető

Ízletes, laktató és fogyasztásra kész NUPO ONE MEAL szelet a citrom frissességével és a joghurt lágyságával, fantasztikusan ropogós textúrával! Csak 221 kalóriával szeletenként! Azonnal és gyorsan fogyasztható, kényelmes megoldás, így akár a zsebedben magaddal viheted a nap egyik főétkezést!

850 Ft
Cikkszám: 3392
Rendelhető

Ízletes, laktató és fogyasztásra kész NUPO ONE MEAL szelet fantasztikus karamell ízzel és ropogós textúrával! Csak 220 kalóriával szeletenként! Azonnal és gyorsan fogyasztható, kényelmes megoldás, így akár a zsebedben magaddal viheted a nap egyik főétkezést!

850 Ft