Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információért olvassa el adatvédelmi irányelveinket.

 

Megértettem
Termékek Menü

Szúnyog- és kullancsriasztók

Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: 4607
Rendelhető
Természetes növényi eredetű hatóanyagot tartalmazó rovarriasztó szer csípőszúnyogok és kullancsok távol tartására. A bőrfelületre juttatott készítmény, a felvitel vastagságától függően, a szúnyogokat kb. 7 órán keresztül tartja távol.
1.749 Ft
Cikkszám: 1290
Rendelhető

A Bitefree Tapasz Citronella Olajjal, ruházatra ragasztható citronellás olajjal átitatott szúnyogriasztó tapasz vidám, színes, smile motívumokkal. Nemcsak gyerekeknek! Egyszerű és kényelmes védelem szúnyogok ellen!

795 Ft
Cikkszám: 5359
Rendelhető
A Bitefree® gél kellemes illatú gyorsan felszívódó anyag, ami nem tartalmaz irritáló összetevőket és hatékonyan tartja távol a nemkívánatos vészívókat.
1.390 Ft
Cikkszám: 5361
Rendelhető
A Bitefree® spray kellemes illatú készítmény, amely akár 6 órán keresztűl tartja távol a nemkívánatos vérszívókat. Használható a ruházaton is, használata nem hagy foltot a ruházaton, továbbá nem tartalmaz hajtógázt.
1.490 Ft
Cikkszám: 1249
Rendelhető

A Dr. Kelen Sunsave Szúnyogriasztós Napspray SPF20, közepes fényvédő hatású napspray. UVA, UVB védelem és a citronella illat ismert szúnyog- és kullancsriasztó hatása biztosítja a zavartalan napozást.

1.790 Ft
Cikkszám: 1061
Rendelhető

A Herbal Swiss Novosil gél hatékony rovarcsípés esetén, enyhíti a viszketést, megnyugtatja a kivörösödött bőrt, sőt mikrobiálisan tisztán is tartja azt. A páratlan termék Boswellia és keserűfű (rezveratrol) kivonatot tartalmaz, amelynek köszönhetően a viszketés csillapodik. Ezen túl zsálya és cickafark illóolajokat is tartalmaz a készítmény, hogy tisztítsa a bőrt. Valamint mentol- és bazsalikom levél olajat is, ami kellemesen hűsíti a viszkető bőrt.

1.750 Ft
Cikkszám: 1119
Rendelhető

Idegesítenek a szúnyogok, félsz a kullancsok okozta betegségektől? A Naturland Szúnyog és kullancsriasztó spray segíthet.

Vérszívó rovarok (szúnyogok, kullancsok) távoltartására alkalmas. A bőrfelületre juttatott készítmény, a felvitel vastagságától függően, a vérszívó rovarokat (pl. szúnyog, kullancs) 4-6 órán keresztül távol tartja.

1.590 Ft
Cikkszám: 7072
Rendelhető
Téged is imádnak a kis vérszívó szúnyogok, és semmi kedved osztozkodni velük a lakásodon? Akkor ez a természetes illóolaj keverék Neked készült! Kirándulás? Kerti grillezés? Ne hagyd, hogy a szúnyogok elrontsák a hangulatot!
1.089 Ft