Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információért olvassa el adatvédelmi irányelveinket.

 

Megértettem
Termékek Menü

ViroStop influenza elleni orrspray 20ml

Ár:
2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 3820
Elérhetőség: Termékhiány
Gyártó: Fytofontana
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 30

Természetes gát a vírusok és baktériumok ellen. A Cistus creticus (bodorrózsa) hatóanyaga hatásos kémiai-fizikai védelmet nyújt, így nemcsak kezelésre,  hanem a megelőzésre is alkalmas.

Leírás és Paraméterek

ViroStop influenza elleni orrspray 20ml
Természetes gát a vírusok és baktériumok ellen

Védőbevonatot képez a nyálkahártyán, így már az első vonalban, fizikai úton akadályozza a kórokozók behatolását. A Cistus creticus (bodorrózsa) hatóanyaga hatásos kémiai-fizikai védelmet nyújt, így nemcsak kezelésre,  hanem a megelőzésre is alkalmas.

  • aktívan tisztítja az orrüregeket,
  • hidratálja az orrnyálkahártyát - és ezáltal megakadályozza az orr kiszáradását,
  • segít helyreállítani az orrnyálkahártya funkcióit és javítja az orrlégzést.

A vizsgálatok azt mutatták, hogy a vírusokat gátló, legfontosabb komponensek a következők: triterpének, szaponinok, tannin és a polifenolok.

A cistus creticus (Bodorrózsa) kivonat nagy mennyiségben tartalmaz poláros vegyületeket, a poláros és apoláros vegyületek aránya nagyobb mint 5. Ennek kövezketénben ezek a vegyületek jól adszorbeálódnak a víriusok és sejtek felszínére, növelve a közvetlen gátló hatást. A kémiai vizsgálatok azt is bizonyították, hogy az alábbi vegyületekből jelentős mennyiséget tartalmaz a kivonat: tannin, triterpén falavonoidok és szaponinok.

A cistus kivonat nem csupán a vírusok növekedésének folyamatát gátolja, hanem a vírus fertőzés által kiváltott kóros immunológia reakciókat is helyes irányba tereli. A súlyos vírusfertőzések esetében ugyanis gyakran felborul a szervezet immunológia válaszképességének a  megfelelő koordinálása. A SARS, a MERS és madárinfluenza megbetegedések esetében ezt az un. „citokin viharnak” nevezik a tudósok. Az immunrendszernek a vírusfertőzés gyógyítása érdekében termelt un. gyulladásos citokinek ( Pl IL6, TNF alfa stb) korlátok nélküli termelése gyakran nagyobb problémát okoz mint maga a vírus fertőzés. A cistus kivonat azt azkóros immunológiai folyamatot is képes megelőzni, így két fontos támadáspontos segít a betegség súlyosságának csökkentésében.

Használata:
A ViroStop orrspray használatát kezdje rögtön a megfázás első jeleinél / tüsszögés, orrnyálkahártya kiszáradása/, mielőtt a betegség kialakulna. Szintén használja, ha fertőzés veszélyének van kitéve.

  • A ViroStop orrspray használata felnőttek és 6 év feletti gyermekek számára ajánlott.
  • Megelőzés esetén: 1-2 x naponta 1 befúvás mindkét orrlyukba
  • Kialakult megbetegedés esetén: 3 x naponta 1 befúvás mindkét orrlyukba

Kiszerelés: 20 ml

Gyártó: Herb-Pharma Corporation s.r.o., a Herb-pharma AG Schweiz receptúrája alapján

Kedvező 2.990 Ft-os ár! Rendelje meg ViroStop influenza elleni orrspray 20ml termékünket! Írja meg róla véleményét! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!