Sók
Erdély híres sóbányájából származó, vegyes szemcseméretű étkezési só. A parajdi só a világon az egyik legjobb minőségű, 84-féle ásványi anyagot tartalmaz, és nagyon magas (97%-os) a só (NaCl) tartalma.
A Nagy tisztaságú NaCl konyhasó nem tartalmaz semmilyen adalékot, csomósodást gátlót, így előfordulhat, hogy összeáll csomókba, színe pedig nem hófehér, mivel vegyi úton nincsen kifehérítve.
A Himalája több mint 250 millió éves sóhegységeiből származó különleges színű és minőségű kristálysót magas ásványi-anyag és nyomelem tartalom jellemzi. Tiszta, finomítatlan és adalékanyagoktól mentes.
A citromsavat szörpök, üdítők készítéséhez, savanyúságok, lekvárok, vagy befőttek savanyúságának beállítására, gyümölcsök barnulásának gátlására ajánljuk. Vízlágyító, vízkőoldó és zsíroldó hatásának köszönhetően környezetkímélő tisztítószerként is közkedv