Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információért olvassa el adatvédelmi irányelveinket.

 

Megértettem
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Kapcsolat

aHERB.hu

Kérdése van a termékkel, vagy rendeléssel kapcsolatban? Keressen minket elérhetőségeink egyikén, vagy írjon nekünk közvetlenül az oldalon lévő űrlap segítségéve. Rendelkezésére állunk és segítünk Önnek! 

 

Email cím Telefon Elérhetőség
Email cím: Telefon: Postacím:
aherb.hu@gmail.com 06-1/297-0544 1182 Budapest, Királyhágó u. 81.

 

A rendelt termékek személyes átvételére az APOTÉKA Gyógynövényboltban van lehetőség.

A bolt nyitvatartása és megközelítése:

 

Hétfőtől péntekig: 10-18 óra
Szombat: 9-13 óra
Vasárnap: Zárva


BKV-val:
Kőbánya-Kispest metró végállomástól a 182 vagy a 282E jelű busszal, a Kétújfalu utcai megállónál kell leszállnia és néhány métert sétálnia boltunkig.
Ha a Béke tértől (50-es villamos végállomása) szeretne eljutni a boltba, a 166 vagy 266 sz. buszokkal teheti meg, Pestszentimre felé, és a Kétújfalu utca megállónál kell leszállnia, majd néhány métert visszasétálnia.

AUTÓVAL:
Amennyiben GPS segítségével jön hozzánk, úgy az 1182 Budapest, Királyhágó u. 92. számot szíveskedjen beütni, ugyanis ezzel a címmel szemben találhatnak meg bennünket, mert valamilyen „rejtélyes” oknál fogva a GPS-ek „nem ismerik” a címünket. Egyébként az útról jól látható a bolt nagyméretű cégtáblája.

 

 

Kérdése van? Vagy észrevétele? Netán, javaslata? Írjon nekünk most!

Webáruházunk kialakítása során törekedtünk arra, hogy jól áttekinthető, könnyen kezelhető felületet hozzunk létre. Kérjük Önt, javaslataival segítsen bennünket abban, hogy webáruházunkat a felhasználói igények alapján tovább tökéletesíthessük.

Kérjük, írja meg véleményét, javaslatát!