Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információért olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
A kapor segíti az emésztést, ennek köszönhetően, csökken az evés utáni teltségérzet és puffadás, javítja a reflux okozta nyelőcső felmaródás tüneteit, gyulladáscsökkentő hatású, jó hatással van a vércukor és a koleszterin anyagcserére, hozzájárul a menstruáció előtti és alatti jó közérzethez.
A fahéj szerepet játszik a vércukor értékek megfelelő szinten tartásában, hozzájárul az emésztéshez, a normál gyomorműködés fenntartásához, részt vesz a jó koleszterin (HDL) képződésében. A hozzáadott krómnak szerepe van a makrotápanyagok anyagcseréjében, valamint a normál vércukorszint fenntartásában.
A kapormag koncentrált kivonata főleg cukorbetegség kiegészítő kezelésében használatos. A másik ilyen anyag a króm, egy olyan nyomelem, ami a vércukorszint szabályzás mellett, a fizikai teljesítményt is fokozza. Ennek a két tápanyagnak a kombinációjával született meg ez a kivonat, ami az egyik legjobb kiegészítő cukorbetegeknek és metabolikus szindrómában szenvedőknek!
A kapormag elősegítheti az emésztést, hozzájárulhat a normális májműködés támogatásához. A króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.
Egyszer fent, másszor lent? Ugrándozó a vércukorszint? Már kialakultcukorbetegségben szenvedsz? Vagy még épp a küszöbön vagy? Az orvos már figyelmeztetett, hogy nem jó úton haladsz? Első és legfontosabb: életmódváltás! Reformáld meg étkezésedet, ezzel tehetsz a legtöbbet a cukorbetegség elkerülése, és gyógyítása érdekében! Mellette viszont nagy segítségedre lehet ez a fahéj, kapormag és króm tartalmú étrend-kiegészítő fogyasztása, megkönnyítve az életmódváltást.
A fahéj szerepet játszik a vércukor értékek megfelelő szinten tartásában, hozzájárul az emésztéshez, a normál gyomorműködés fenntartásához, részt vesz a jó koleszterin (HDL) képződésében. A hozzáadott krómnak szerepe van a makrotápanyagok anyagcseréjében, valamint a normál vércukorszint fenntartásában.
A kukoricabajusz gyakori alkotórésze a cukorbetegség elleni, a diétás és a vizelethajtó teakeverékeknek. Gyógyhatásai: húgyutak bántalmai, vesekő és hólyaghomok esetén, valamint cukorbaj ellen.