Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információért olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
A fekete fokhagyma egy fermentációs folyamat eredménye. A fokhagyma egészségmegőrző és öregedést lassító hatása a fekete fokhagymában sokszorosan érvényesül, hatása 8-10-szerese a fehér fokhagymához képest.
Ha tisztában vagy a fokhagyma jótékony hatásával, de nem szereted nyersen fogyasztani, vagy szereted, de azt nem, hogy bűzlesz, akkor ezt Neked találták ki! A fermentált fekete fokhagyma kivonat hozzájárul a szív és az immunrendszer normál működéséhez, fenntartja a normál homocisztein- és koleszterinszintet. Termékünk 800 mg fekete fokhagyma kivonatot tartalmaz
A fokhagyma kivonata előnyösen befolyásolja a vérlipid (vérzsír), az összkoleszterin, és az LDL-koleszterin, valamint triglicerid szintet, ezzel támogatja a szív- és érrendszer egészséges működését.
A Ginkgo Biloba (páfrányfenyő) egy „igazi élő kövület”, életkora akár az 1000 évet is meghaladhatja. A készítmény ennek a gyógynövény levelének a kivonatát tartalmazza, amely az agyi keringés fokozásán keresztül járul hozzá a mentális jólléthez. Hatásai közé tartozik, hogy segít fenntartani a memóriát az életkor előrehaladtával, javítja a kognitív funkciókat. A gyógynövény táplálkozás-élettani hatását, számos klinikai vizsgálat igazolta. A termék fokhagyma kivonatot is tartalmaz, amely segít fenntartani a normál vérkeringést, és vérnyomást.
Tisztában vagy a fokhagyma gyógyhatásával, de ciki, ha az illóolaja már a bőrödön keresztül is érződik? Nos, erre jelent megoldást a Pharmekal szagtalan fokhagymakapszulája, ugyanis az "illatanyagot" kivonták belőle, de a gyógyhatás megmaradt! A néphagyomány szerint a fokhagyma fogyasztásának szerepe van a gombákkal, baktériumokkal és vírusokkal szembeni ellenálló képesség megtartásában és az egészséges bélflóra, vérzsír, vérkoleszterin (LDL) szint fenntartásában.
Előnyösen befolyásolja a vérlipid (vérzsír), az összkoleszterin és az LDL-koleszterin, valamint triglicerid szintet, ezzel támogatja a szív- és érrendszer egészséges működését.