Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információért olvassa el adatvédelmi irányelveinket.

 

Megértettem
Termékek Menü

Laserceutical Day & Night bőrmegújító szérum 50ml+50ml

Ár:
18.550 Ft (14.606 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5490
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Herb-Pharma
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 186

A LASERCEUTICAL biotechnológiai szérum nappali és éjszakai változata hatékony kétfázisú termék. A leghatékonyabb öregedésgátló anyagoknak köszönhetően a szérumok használatával arcbőre több évvel fiatalabbnak tűnhet. A lézeres vagy kémiai „peeling” (hámlasztás) hatását eredményezi fájdalom nélkül és otthon is alkalmazható. A termék így válhatott a lézeres sebészeti eljárás alternatívájává.

Leírás és Paraméterek

Laserceutical Day & Night szérum 50ml + 50ml Fytofontana

Szépülj éjjel és nappal!

Biotechnológiai szérumok a bőr megújítására és regenerálására – nappali és éjszakai változat.  A lézeres sebészeti beavatkozás fájdalommentes alternatívája „üvegbe zárva”, a bőr megújításának hatékony eszköze.

A LASERCEUTICAL biotechnológiai szérum nappali és éjszakai változata hatékony kétfázisú termék. A leghatékonyabb öregedésgátló anyagoknak köszönhetően a szérumok használatával arcbőre több évvel fiatalabbnak tűnhet. A lézeres vagy kémiai „peeling” (hámlasztás) hatását eredményezi fájdalom nélkül és otthon is alkalmazható. A termék így válhatott a lézeres sebészeti eljárás alternatívájává. A Laserceutical Day és Night szérumokkal a lézeres kezeléshez hasonló hatást érhetünk el, kellemetlen mellékhatások nélkül. A Laserceutical biotechnológiai szérumok eltávolítják az elhalt bőrsejteket, miközben újabb hámréteg keletkezik, és ezáltal megkezdődik az arcbőr kisimulása. A bőr felfrissül, az arcszín egészségessé válik. A bőr simának és bársonyosnak tűnik. Az apróbb ráncok és pigmentfoltok csökkenhetnek, a hegek és a barnás foltok kevésbé láthatók. A hatóanyag valójában a medveszőlő leveleiből nyert tisztított vizes oldat, amely egy multifunkciós összetevővel – magnézium-askorbyl-foszfáttal – vegyített. A termék halványítja a bőrt, antioxidáns és kollagén-stimulátor. Az „in vitro” tesztelések kimutatták, hogy a hatóanyag a tirozinázis hatásának megfelelő gátlóanyaga.

Jellemzés:

A Herb-Pharma AG társaság kifejlesztett egy olyan terméket, amelynek bőrkisimító hatása egyedülálló. A lézeres vagy kémiai „peeling” (hámlasztás) hatását eredményezi fájdalom nélkül és otthon is alkalmazható. A termék így válhatott a lézeres sebészeti eljárás alternatívájává.

A Laserceutical Day és Night szérumokkal a lézeres kezeléshez hasonló hatást érhetünk el, kellemetlen mellékhatások nélkül. A Laserceutical biotechnológiai szérumok eltávolítják az elhalt bőrsejteket, miközben újabb hámréteg keletkezik, és ezáltal megkezdődik az arcbőr kisimulása.
Ez a kezelés (kúra) a bőr minőségének megőrzésére és javítására szolgál. A javulás nem következik be azonnal, hanem 3-12 hónapig tartó pontos és rendszeres használat után lesz a legeredményesebb:

  • a bőr felfrissül, az arcszín egészségessé válik,

  • a bőr simának és bársonyosnak tűnik,

  • az apróbb ráncok és pigmentfoltok csökkenhetnek, a hegek és a barnás foltok kevésbé láthatók.

A termékek használata előnyösen befolyásolja a bőr minőségét, így a bőrápolás legmagasabb kategóriájába - a cosmeceuticalok csoportjába - tartozik.

Leírás:

Az emberi bőrszín a bőrben található különböző festékanyagok (pigmentek) mértékétől függően már a születés pillanatában adott. A vér vörös színét okozó hemoglobin felelős a vöröses és a kékes színért, a karotenoidok pedig a bőr sárgás alapárnyalatát biztosítják. A barnás elszíneződés a speciális felhámsejtekben (melanocitákban) keletkező eumelanin és feomelanin hatásának az eredménye.

A tirozinázis enzim a melanocitákban keletkezik és általában nem aktív formában van jelen. Az UV fénnyel történő aktiválása melanin képződést indít el, amely az enzimatikus kémiai reakciók átfogó sorozata és amelynek végén melanin képződik.
A tirozinázis hatékony blokkolása elnyomja a melanogenézis reakcióinak láncát. Napjainkban a bőrgyógyász-kozmetika tudománya azon hatások fejlesztésére irányul, amelyek hatékonyan és gyorsan, mellékhatások nélkül blokkolják az enzimeket.

A Laserceutical Day biotechnológiai szérum használatával az arcbőr kisimul, bársonyossá, üdévé és fiatalosabbá válik. A Laserceutical Day biotechnológiai szérum elősegíti a bőr hámlasztását és a bőrszövet lágyabbá, finomabbá tételét, csökkenti a pigmentképződést, tompítja a hegeket és a ráncokat, frissé, üdévé és fiatalabbá varázsolja a bőrt.

A Laserceutical Day hatóanyaga ötvözi a medveszőlő (uva ursi) levél kivonat és a magnézium askorbyl foszfát hatását az intenzív és a hosszan tartó bőrhalványítás céljából.
A hatóanyag valójában a medveszőlő leveleiből nyert tisztított vizes oldat, amely egy multifunkciós összetevővel – magnézium askorbyl foszfáttal – vegyített. A termék halványítja a bőrt, antioxidáns és kollagén-stimulátor. Az „in vitro” tesztelések kimutatták, hogy a hatóanyag a tirozinázis hatásának megfelelő gátlóanyaga. Közkedvelt az ázsiai országokban, ahol a bőr halványítására használják.

A Laserceutical Night biotechnológiai szérum a bőr éjszakai ápolására szolgál, alvás közben hatékonyan és gyorsan halványítja a bőrt és halványítja a májfoltokat.

A Laserceutical Night hatóanyaga olyan tiszta és vízben oldódó, bioszintetikus aktív összetevő, amely minden bőrtípust halványít és egyenletesebb színűvé tesz. Blokkolja a melanin epidermális bioszintézisét, a tyrozin és a Dopa enzimatikus oxidációját. A hatóanyag szerkezetét tekintve alfa-glukozid, ami által a bőrszín képes halványodni, hatása gyorsabb és hatékonyabb, mint az egy öszetevőből álló készítményeké, csökkenti a májfoltok kialakulását, UV sugárzásnál pedig csökkenti a bőr barnulását.

Bőrhalványító termékeket általában az egységes bőrszín-halványítás és az egyenletesebb bőrszín elérésének céljából használnak. A bőr egyenetlen pigmentációját többek között valamilyen gyulladás, nagymértékű napsugárzás, hormonkezelés, valamint az öregedési folyamat is okozhat. Az epidermális pigmentek narancssárga feomelaninból és barnás fekete eumelaninból állnak. A melaninképződés (az a folymat, amely során az előbbi pigmentek keletkeznek) elején van a tyrozin aminosav, amelyet a glykozyl tirozinázis irányít. A  melanoszómák alaprétegében található tirozinázis gátlása, megakadályozza az említett két melanin biopolymer kialakulását.

A kutatások célja olyan optimális anyagok felhasználása volt, amelyek által a tirozinázis inhibítorai a bőrön keresztül egészen a melanoszómákhoz jutnak.

A Laserceutical Day és Night biotechnológiai szérumok hatóanyagainak tesztelésén 40 nő vett részt. A 3 hónapos használat után a bőrük közel 80%-kal jobban halványodott, mint egyéb halványító készítmények használata során. A bőr üdébb és halványabb tónusú lett. A hatást chromatometrikus tanulmányok segítségével is vizsgálták.

A Laserceutical szérumok fő összetevőinek hatékonyságát „in vitro” és „in vivo” kutatások is bizonyítják. Kiváló hatásuk a bőr halványítását és megújulását elősegítő folyamatok interferenciájának köszönhető. A hatásmechanizmus legfőbb folyamata a tirozinázis gátlása.
A kettős vak in vivo vizsgálatok kimutatták, hogy a Laserceutical biotechnológiai szérumok képesek csökkenteni az UV sugárzástól ért bőr barnulásának mértékét.
Az optimális eredmény eléréséhez a szérumok kúraszerű használata javasolt, mivel a hatás nem azonnali.

Használat és adagolás:

Távolítsa el a kupakot. Az adagoló gyengéd megnyomásával adagoljon kellő mennyiségű szérumot ujjára. Vigye fel a tiszta és száraz arcbőrére, és körkörösen masszírozva oszlassa szét arcán. Használat után várjon 10 percet és folytassa arca ápolását a mindennap használt kozmetikumaival.

Vigyázat, az adagoló gyors megnyomásával levegőbuborék kerülhet az adagolórészbe, amely megnehezítheti a további munkát!
A Laserceutical Day szérumot használja reggel, a Laserceutical Night szérumot este.
Az optimális eredmény érdekében használja 3-12 hónapon keresztül.
Az első 8-10 héten a hatóanyagok magas koncentrációja miatt bőrén égető érzést érezhet, amely azonban rövid időn belül megszűnik.
Az első hetekben az arcbőr gyors hámlásnak indulhat, amitől a bőr feszülhet és kiszáradhat. Ez azonban nem ad okot az aggodalomra, ugyanis a lehámlott bőrt jobb szövetű és egészségesebb, új bőrsejtek pótolják. A bőr megújulásával összefüggő aktivitás növekedésével a bőr vérellátása jobb lesz, a bőr halványrózsaszín árnyalatúvá válik. Az optimális eredmény eléréséhez a termék kúraszerű használata javasolt, mivel a látható eredmény nem azonnali.

Figyelmeztetés:

A termék minden bőrtípusra alkalmazható. Ennek ellenére az összetevők magas hatékonysága miatt, használat előtt bőrteszt elvégzése javasolt. A kezelendő bőrfelület kis részére vigyen fel a szérumból, majd várjon legalább 24 órát. Ha irritációt vagy túlérzékenységet észlel azon felül, ami a „Használat és adagolás” részben található, hagyja abba a termék használatát. Szembe ne kerüljön! Ha szembe kerül, bő vízzel öblítse ki.
Csak külső használatra! Tárolás 30 °C alatt.
 

Kedvező 18.550 Ft-os ár! Rendelje meg Laserceutical Day & Night bőrmegújító szérum 50ml+50ml termékünket! Írja meg róla véleményét! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Íme még néhány szuper jó ajánlat: