Tájékoztatjuk, hogy a honlap szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információért olvassa el adatvédelmi irányelveinket.

 

Megértettem
Termékek Menü

Natur Tanya® MULTI 55 – Fermentált multivitamin 30db

Ár:
4.450 Ft (3.504 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 6174
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Naturtanya
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 45
Vonalkód: 5999565081874

Innovatív multivitamint keresel? Megtaláltad! 36 féle fermentált zöldség, gyümölcs, gyógynövény és 19 féle vitamin és ásványi anyag egyetlenegy tablettában, amit a szervezet könnyedén, nagy százalékban és sejtszinten tud hasznosítani. A Natur Tanya® Multi 55 tudatosan fejlesztett, fermentált multivitamin komplex. A formula szabadalommal védett, 4 lépcsős fermentációs technológiával készül, az összetevők között megtaláljuk a világszabadalommal védett bioaktív folátot, a kelátolt vasat és a K2-vitamint, az algából származó, növényi D3-vitamint és antioxidánsokat1

Leírás és Paraméterek

Natur Tanya® MULTI 55 – Fermentált multivitamin 30db

55 féle koncentrált hatóanyag, 36 fermentált zöldség, gyümölcs, gyógynövény és 19 vitamin, ásványi anyag

JÓDMENTES formula!

Innovatív multivitamint keresel? Megtaláltad! 36 féle fermentált zöldség, gyümölcs, gyógynövény és 19 féle vitamin és ásványi anyag egyetlenegy tablettában, amit a szervezet könnyedén, nagy százalékban és sejtszinten tud hasznosítani. A szellemi, fizikai vitalitást és az immunrendszer egészségét egyszerre segíti a tápanyagok sokszínűsége és a bélmikrobiom színesítése, ahol az immunsejtek 80%-a található. 

6 ok a MULTI 55 Fermentált multivitamin összetevői mellett

 1. A fermentáció megnöveli a zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények tápanyag tartalmát, mint vitamin, ásványi anyag, fehérje és aminosavak.
 2. A fermentáció megnöveli a tápanyagok biológiai hozzáférhetőségét, vagyis azt a mennyiséget, ami valóban eléri sejtjeinket.
 3. A fermentáció új vegyületeket is létrehoz, mint mikrorostok, SOD-szerű anyagok, zsírsavak (SCFA-k), prebiotikumok, bioaktív polifenolok és peptidek. 
 4. A zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények fermentálása azzal is támogatja az immunrendszert, hogy gyarapítja és színesíti a probiotikumok mennyiségét a bélmikrobiomban.
 5. A fermentumra a baktériumflóra egész ökoszisztémája aktiválódik, mely elősegíti a bél-agy kommunikációt, immunitásunk és mentális teljesítményünk zálogaként.
 6. A fermentált multivitamin ezen felül 19 féle vitaminnal, ásványi anyaggal is rendelkezik, melyek között 3 féle világszabadalommal is védett.

36 féle fermentált zöldség, gyümölcs és gyógynövény

A zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények egy szabadalommal védett, speciális 4 lépcsős fermentálási folyamaton mennek keresztül. A folyamat nem csak koncentrálja az alapanyagok bioaktív vegyületeit, de új vegyületeket is létrehoz. 

19 féle szerves ásványi anyag és vitamin

A fermentált összetevőket 19 féle vitamin és ásványi anyag egészíti ki, köztük, algából kivont D3-vitamin, világszabadalommal védett biológialiag aktív Quatrefolic® folát (US szabadalomszám 7,947,662), világszabadalommal védett Abion™ Ferrochel™ vas-biszglicinát (US szabadalomszám 7,838,042), és világszabadalommal védett vitaMK7® K2-vitamin (US szabadalomszám 7,718,407).

Mikor ajánlott a Multi 55 fermentált multivitamin?

 • Az immunrendszer támogatásához, az immunválaszok javításához.
 • A mindennapi közérzet javításához és a mentális erőnlét fokozásához.
 • A fizikai erőnlét javításához, sportolóknak a teljesítmény növeléséhez.
 • A sejtek védelméhez, az oxidatív károsodásokkal szemben.
 • Hideg, téli időszakokban a meghűlések és fertőzések esélyének csökkentésére, illetve betegség utáni lábadozáskor.
 • Krónikus gyulladások, bakteriális vagy gombás fertőzések esetén.
 • Tavaszi fáradtság, levertség és koncentráció hiány esetén.
 • Emésztőrendszeri panaszokkal élőknek és idősebb korosztálynak, a tápanyagok csökkent mértékű felszívódása esetén.

Hogyan támogatják a fermentált élelmiszerek az egészségünket?

A fermentálás egy ősi erjesztési folyamat, amit az élelmiszeripar tömegtermelése egy időre elfelejtetett azt emberekkel. Ma a fermentálás reneszánszát éli. Ez elsősorban a bélmikrobiom kutatásoknak köszönhető.

Azt találták, hogy a fermentált termékeknek más a tápértékük, a fermentációs folyamat során a mikroorganizmusok és enzimek kifejtette hatásnak köszönhetően. Továbbá, hogy a fermentált élelmiszerek fogyasztása színesíti és gyarapítja a bélmikrobiom hasznos baktériumait, ami az egész szervezet egészségét befolyásolja, mivel:

 • A bélmikrobiom kétirányú kommunikációt tart fenn az aggyal oda-vissza hatva egymásra, az agytörzstől egészen a hasi részig lenyúló bolygóidegen és ingerület átvivő anyagokon keresztül.
 • A bél-agy tengely kommunikáció részesei: az immunrendszer (citokinekekkel), az idegrendszer (neurotranszmitterekkel) és a hormonrendszer (hormonokkal, bélpeptidekkel).
 • A bélmikrobiomban található az immunsejtek 80%-a és ott zajlik a neurotranszmitterek (dopamin, szerotonin és norepinefrin) termelésének zöme, mely a belet a szervezet legnagyobb endokrin szervévé teszik. 

Így a bélmikrobiom egyensúlyzavara hatással van a gondolkodásunkra, viselkedésünkre és képes hangulatingadozásokat vagy immunrendszeri zavarokat előidézni, az agy pedig felborítani a bélmikrobiom és a hormonok egyensúlyát vagy rontani a helyes immunválaszokat és ezzel emésztőrendszeri vagy éppen autoimmun panaszokat előidézni.

 • 55 szerves és vegán hatóanyag
 • 36 színes zöldség, gyümölcs és gyógynövény fermentálva
 • 19 féle vitamin és ásványi anyag
 • 3 világszabadalom és 8 hitelesítő logó
 • 4 lépéses fermentációs technológia
 • Jód, glutén és laktózmentes formula
 • Tartósítószer, színezék és aroma nélkül
 • Független, akkreditált labor által is bevizsgált multivitamin

A Natur Tanya® Multi 55 tudatosan fejlesztett, fermentált multivitamin komplex.

Kiknek és mikor ajánljuk a natur tanya® multivitamint?

 1. Mindenkinek az év bármely napján, akik mindössze egy tablettával egyszerre 55 féle hatóanyagot szeretnének bevinni a szervezetükbe a mindennapi vitamin és ásványi anyag pótlás céljával
 2. Azoknak, akik az immunrendszerük egészséges működését támogatnák
 3. Hideg, téli időszakokban, az immunrendszer támogatásához
 4. Betegség utáni lábadozáskor
 5. Tavaszi fáradtság, levertség esetén
 6. Idősebb korosztálynak, a tápanyagok csökkent mértékű felszívódása esetén
 7. Sportolóknak, megnövekedett fizikai aktivitás esetén
 8. Kiegyensúlyozatlan, egyoldalú és rendszertelen táplálkozás esetén
 9. Azoknak, akik komplex multivitamin-multiminerália készítményt keresnek, vegán, laktóz és gluténmentesen, hosszú távon is biztonságos fogyasztás mellett, amit független, akkreditált labor is megerősít
 10. Azoknak, akik olyan komplex multivitamint keresnek, ahol a vitaminok és ásványi anyagok fermentált zöldséggel, gyümölccsel és gyógynövénnyel is kiegészülnek

 

MIT ÉRDEMES MÉG TUDNI A NATUR TANYA® MULTIVITAMINRÓL?

 • A Natur Tanya® Multi 55 multivitamint úgy alkottuk meg, hogy a természetes forrásból származó vitaminok és ásványi anyagok megfelelő mennyiségben, egymás felszívódását és hasznosulását segítve legyenek jelen egy készítményben. Így a multivitamin komplex alkalmazása remek kiegészítése lehet az egészséges életmódnak, a túladagolás veszélye nélkül.
 • A 8 hitelesített logóval ellátott termék, napi adagja mindösszesen 1 filmtabletta. 1A riboflavin, az E -vitamin, valamint a szerves cink, a réz és a mangán antioxidáns hatásuk révén hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Az A-, a B6-, a B12-, a C-, a D-vitamin, a folát, a cink, a vas, a réz hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez. 
 • A jódmentes formula, főként szerves ásványi anyagokat tartalmaz, az aktív B2-vitamin nátriumsójával (riboflavin-5’-foszfát nátriumsója) dúsítva. A Quali®-A Quali®-B, a Quali®-C, és Quali®-E vitaminok minőségi alapanyagokból, fenntartható, nyomon követhető, és megbízható gyártásból származnak.
 • A Natur Tanya® MULTIVITAMIN, B12-ben gazdag formula, amely rendszerint csak állati eredetű élelmiszerekben található (néhány kivétellel), ezért vegánok és vegetáriánusok számára is ideális választás.
 • Tudatosan döntöttünk a vegán multivitamin formulázásnál az alga a d3-vitamin mellett.
 • A tablettát színtelen bevonattal láttuk el a könnyebb lenyelés érdekében, valamint nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert és aromát.

ALGÁBÓL, NÖVÉNYI FORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ JÓL FELSZÍVÓDÓ ÉS FENNTARTHATÓ D3-VITAMIN

D3-vitamin képződik napfény hatására a bőrünkben, leginkább állati eredetű élelmiszerekben található, remek forrásai például a halak, melyek D-vitamin tartalmukat mikroalgákból nyerik. Ezek az algák a víz felszínén élnek és D-provitaminból, napsugárzás révén szintetizálódik bennük D-vitamin. A mikroalgák D-vitamin tartalma augusztusban a legmagasabb, ezért akkor gyűjtik be őket.

Amellett, hogy az alga D3-vitamin alkalmas a vegánoknak és vegetáriánusoknak az alapanyag 100%-ban fenntartható és nyomon követhető, amit a minőség és tisztaság teljes ellenőrzése jellemez. Az állati eredetű D-vitaminokkal szemben, amit juhgyapjúból vonnak ki, a gyártási eljárás nem alkalmaz szintetikus anyagokat, oldószereket és rovarirtószereket.

Az előállítás rendkívül alacsony energiájú folyamat, és könnyen méretezhető, mivel az algák nagyon gyorsan növekednek. Sőt mit több, az „algahulladékot” a következő növesztési körben újra lehet hasznosítani, ami hozzájárul a folyamat hatékonyságához.

A D-vitamin hozzájárul:

 • a kalcium felszívódásához, és ezzel a vér normál kalcium szintjéhez
 • a normál csontozat és fogazat fenntartásához
 • a normál izomműködéshez
 • az immunrendszer normál működéséhez
 • a normál sejtosztódáshoz

NATUR TANYA® MULTI 55 ÉS FENNTARTHATÓSÁG

Fontos számunkra, hogy olyan partnerekkel dolgozzunk együtt, akik fenntartható, minőségi és nyomon követhető gyártástechnológiával előállított alapanyagok biztosítása mellett, biológiai lábnyomuk csökkentésén munkálkodnak.

A DSM vezető szerepet vállal az üvegházhatású gázkibocsátás csökkentésében. Vállalták, hogy legkésőbb 2030-ra a villamos energiánk 75%-át megújuló forrásokból fedezik, illetve, hogy a lehető legkorábbi lehetőségnél ez az arány 100% legyen, keresik a megújuló energiaforrások szélesebb körű felhasználásának új lehetőségeit - pl. biomassza hulladékból előállított gőz.

A NATUR TANYA® MULTI 55 FERMENTÁLT MULTIVITAMIN KIVÁLÓ ALTERNATÍVA A MINDENNAPI VITAMIN ÉS ÁSVÁNYI ANYAG PÓTLÁSRA.

TÁPLÁLKOZÁSI SZOKÁSAINK AZ UTÓBBI ÉVEK FOLYAMÁN JELENTŐSEN ÁTALAKULTAK

Előtérbe kerültek a kényelmi termékek, illetve a lakosságra a szénhidrát dús táplálkozás lett a jellemző. Emellett az egészséges táplálkozás híveinek sincs könnyű dolguk. A termőtalaj minőségének csökkenése, illetve a nemesítések miatt a zöldségekben és gyümölcsökben bizonyos vitaminok és ásványi anyagok csökkenő tendenciát mutatnak.

Nincs ez másként a húsok és halak minőségével sem. A szabad tartásból származó húsok ritkaságnak számítanak és drágábbak, a húsok és húskészítmények nagyrészt nagyüzemi körülmények között tartott állatok húsából származik, ami szintén nem kedvező tápanyagtartalmuk szempontjából.

A stresszes életmód, kialvatlanság, károsszenvedélyek és az erős UV sugárzás is rossz hatással vannak a bevitt mikrotápanyagok hasznosulására. A fenti okok miatt kerül fokozottan előtérbe életmódunkra és táplálkozásunkra való fokozott odafigyelés

LABORBAN BEVIZSGÁLT, GLUTÉN- ÉS LAKTÓZMENTES MULTIVITAMIN

A Natur Tanya® MULTI 55 független, akkreditált laborban bevizsgált készítmény, minden esetben MEGFELEL AZ EURÓPAI UNIÓS EGYSÉGES SZABÁLYOZÁSNAK, a határértékek alatt marad, ezért lisztérzékenység (cöliákia) és laktózintolerancia esetén is alkalmazható. 

A gluténmentességre vonatkozó jelenleg érvényben levő határértéknek nemhogy megfelel a termék gluténtartalma, hanem FELE annak, kimutatási határ alatt van. De ha ez nem lenne elég, a laktóztartalom TIZEDE a vonatkozó határértéknek, számszerűsítve ez 0,01 g laktóz/100 g terméket jelent.

Laktóztartalom alkalmazott vizsgálati módszer: B-LAC-GC

Gluténtartalom alkalmazott vizsgálati módszer: B-AGT-ELI

A termék hosszú távú alkalmazása is biztonságos. A termék gyártója a Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelveinek megfelelő, illetve ISO 9001:2015 rendszer szerint tanúsított élelmiszerbiztonsági rendszert tart fenn. 

Nettó tömeg: 39 g (30 db) 

Hatóanyagok a napi adagban (1 filmtablettában):

FERMENTÁLT, LIOFILIZÁLT ZÖLDSÉG, GYÜMÖLCS, ÉS GYÓGYNÖVÉNY PORKEVERÉK (alma, sárgarépa, fehér eper, retek, ananász, narancs, citrom, cékla, aszalt szilva, szilva, maracuja, görögdinnye, goji bogyó, grapefruit, szőlő, őszibarack, acerola, tőzegáfonya, eper, málna, cseresznye, arónia, feketeribizli, egres, fekete áfonya, körte, gránátalma, banán, papaya, lychee, sárgadinnye, paradicsom, spárga, jujuba, egybibés galagonya, brokkoli): 100 mg; A-vitamin: 800 μg RE**(2666,4 NE**)(100%*), vegán D3-vitamin (alga eredetű): 5 µg (100%*), E-vitamin: 12 mg (100%*), K2-vitamin: 15 µg (20%*), C-vitamin: 80 mg (100%*), tiamin: 1,1 mg (100%*), riboflavin: 1,4 mg (100%*), niacin: 16 mg (100%*), B6-vitamin: 1,4 mg (100%*), folát: 200 µg (100%*), B12-vitamin: 3,75 µg (150%*), biotin: 50 µg (100%*), pantoténsav: 6 mg (100%*), magnézium: 60 mg (16%*), vas: 5 mg (35,71%*), cink: 10 mg (100%*), réz: 1 mg (100%*), mangán: 1 mg (50%*), króm: 20 µg (50%*).   

Adagolási javaslat: Napi 1 filmtabletta, lehetőleg étkezés előtt, bő vízzel lenyelve. 

Adagok száma a termékben: 30

Hatóanyagok a napi adagban

1 filmtablettában

FERMENTÁLT, LIOFILIZÁLT ZÖLDSÉG, GYÜMÖLCS, ÉS GYÓGYNÖVÉNY PORKEVERÉK (alma, sárgarépa, fehér eper, retek, ananász, narancs, citrom, cékla, aszalt szilva, szilva, maracuja, görögdinnye, goji bogyó, grapefruit, szőlő, őszibarack, acerola, tőzegáfonya, eper, málna, cseresznye, arónia, feketeribizli, egres, fekete áfonya, körte, gránátalma, banán, papaya, lychee, sárgadinnye, paradicsom, spárga, jujuba, egybibés galagonya, brokkoli)

 

 

100 mg

A-vitamin (Quali-A®)

800 μg (2666,4 NE**)(100%*)

Vegán D3-vitamin (alga eredetű)

5 µg (100%*)(200 NE**)

E-vitamin (Quali-E®)

12 mg (100%*)

Természetes, fermentált K2-vitamin

(menakinon-7) (vitaMK7®) világszabadalommal védett

15 µg (20%*)

C-vitamin

80 mg (100%*)

B1-vitamin (tiamin) (Quali-B®)

1,1 mg (100%*)

B2-vitamin (riboflavin) (Quali-B®)

1,4 mg (100%*)

B3-vitamin (niacin) (Quali-B®)

16 mg (100%*)

B6-vitamin (piridoxin) (Quali-B®)

1,4 mg (100%*)

Folát (Quatrefolic® bioaktív (6S)-5-Metil-tetrahidrofolsav, glükózamin sóból) világszabadalommal védett

200 µg (100%*)

B12-vitamin (cianokobalamin)(Quali-B®)

3,75 µg (150%*)

B7-vitamin (biotin) (Quali-B®)

50 µg (100%*)

B5-vitamin (pantoténsav)(Quali-B®)

6 mg (100%*)

Magnézium (magnézium citrátból és magnézium-oxidból)

60 mg (16%*)

Szerves vas (Albion™ Ferrochel™ vas-biszglicinátból) világszabadalommal védett

5 mg (35,71%*)

Szerves cink (cink-biszglicinátból)

10 mg (100%*)

Szerves réz (réz-glükonátból)

1 mg (100%*)

Szerves mangán (mangán-glükonátból)

1 mg (50%*)

Szerves króm (króm-pikolinátból)

20 µg (50%*)

*NRV: Felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték.
Laktóztartalom: < 0,1 g/100 g **NE: Nemzetközi egység

Quatrefolic®, vitaMK7® are registered trademarks of Gnosis S.p.A.
Albion™ is trademark of Albion Laboratories, Inc. 

Figyelmeztetés:

 • Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
 • A termék 10 éves kortól alkalmazható (gyermekeknél előforduló nyelési nehézségek miatt)
 • A termék nem alkalmazható vérhígítók használata esetén
 • A termék alkalmazható cukorbetegség esetén
 • A termék alkalmazható terhesség, és szoptatás időszakában

Kiszerelés: 30db

OGYÉI ny.sz: 30227/2022

MULTI 55 ÉS A 10 MILLIÓ FA KAMPÁNY

Elkötelezettek vagyunk az erdők biodiverzitásának helyreállítása és megőrzése mellett, amit a legfontosabb lépésnek tartunk a klímavédelem érdekében.

Ezért minden Multi 55 fermentált multivitamin vásárlásával a 10 millió fa alapítvány magyarországi faültetését is támogatod!

100%-BAN MAGYAR TULAJDONÚ CÉG. A TERMÉK MEGVÁSÁRLÁSÁVAL MAGYAR MUNKAHELYEKET TÁMOGAT!

 

Kedvező 4.450 Ft-os ár! Rendelje meg Natur Tanya® MULTI 55 – Fermentált multivitamin 30db termékünket! Írja meg róla véleményét! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók

Termék címkék: multi55, natur tanya multi55